Home again

Nu ska jag då berätta lite kortfattat om våran tripp till Milano.


DAG 1

Det började med att vi kom iväg typ 1 timme försent till flygplatsen och sen hittade vi inte riktigt, men vi hann precis lagom i slutändan.


Sedan när vi kommer fram till Bergamo så hittar vi efter ett tag en buss som går till Milano.
 
Väl framme där så är det första vi ser några som slåss och den andra blir typ ihjälslagen, måste faktiskt säga att han såg ganska död ut när han låg där på marken och blodet bara rann ut från han.


Sedan så träffar vi lite nya polare och hänger med dom och när vi sedan ska hitta hotell så visar det sig att det är fullbokat på de flesta eftersom det var något särskilt i stan just den helgen.


Så vi fortsätter vandra omkring med våra nya polare och när Josse senare blir trött så bär en av dem henne på ryggen. Jag fick även en utskällning av en på italienska bara för att jag inte ville umgås med han.


Sen till slut klockan 4 så öppnar tågstationen och vi går in där, och det första vi ser när vi kommer in är massa bänkar där det ligger fullt med människor! Men jag fick allt plats bredvid en luffare, men blev lite trångt med både hans och mina ben.


Efter några timmars sömn så kommer en vakt och slänger ut oss och vi känner verkligen hur trötta vi redan är på den här resan. Vi fick senare även höra av massa människor att stället vi sov på var det farligaste i hela Milano.


DAG 2
Vi gick runt i flera timmar men hittade senare ett fint hotell så vi checkade in och gick och la oss  sov några timmar.

Sedan satte vi oss i solen och låtsades ta kort på byggnader men i själva verket så zoomade vi in människor och tog kort på dem, riktigt roligt tidfördriv.


Men efter ett tag tröttnade vi så vi satte oss och kollade på några skejtare. Senare kom dom och började snacka med oss och vi fick en guidad tur i stan. Efteråt så hängde vi med dem till en stor park och satt där och snackade och hade det hur härligt som helst.


Sedan fick Josse för sig att skejta med den ena av grabbarna, och det var en rolig syn vill jag lova!


På kvällen sedan så drog vi och en av grabbarna till vårt hotellrum och kikade på tv, dock var det bara han som fattade vad det var vi såg på. Sedan frågade han om han fick borsta mitt hår, jag fattade aldrig riktigt varför men visst fick han det.


Vi fick även frågan om det fanns några mörkhåriga killar i Sverige och om alla tjejer är blonda.


Dag 3

På förmiddagen låg vi i solen och blev tomater, så vi gick och la oss och sov på ett nytt hotell istället.


Sedan vid 17 så mötte vi upp en polare vi träffat dagen innan, och han gjorde fina armband åt oss. Sedan tog vi bussen till något ställe där vi mötte upp hans kompis också och vi blev bjudna på pizza och vin.  Så vi satt ut i gräset med dem hela kvällen och snackade bara.


På natten sedan så tog han med oss till en stor byggnad som han tyckte vi skulle se, eftersom det var den dom flesta åkte till Milano för att se.Då på vägen dit hittade vi även de finaste gatorna med alla kända affärer.


När vi sedan skulle hem med sista tunnelbanan så hade ingen pengar med sig så han fick snacka med vakten så vi fick åka med gratis till vårt hotell.


DAG 4

Hotellet vi sov på den här natten var hemskt, det  var kallt och byggjobbaran i rummet bredvid började borra i vägen bredvid vår 5 på morgonen. Men det var ju bra det också eftersom vi skulle upp tidigt för att vi skulle åka till det stället där vi var på natten igen.


Vi hann kika där en liten sväng innan vi skulle tillbaka till stället där bussarna till flygplatsen går ifrån. Men när vi kom dit så visade det sig att de höll på och bygga om just där, så nu hade vi ingen aning om vart bussarna gick ifrån. Men som allt annat så löste det sig såklart och vi kom hem igen lite lagom trötta.


Visst har vi haft roligt men tror dock inte jag skulle åka till Milano igen faktiskt!image1image2image3image4


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0