skön helg!

Har vart så jävla härligt i helgen, nu har sommaren verkligen kommit!  Har vart på stranden och solat och badat, en inlinestur har även hunnits med också. Sen så har jag även träffat Tobbe och Martin och vart med dom, det var riktigt längesen! Vi har iafl vart ute på stan lite och sen hos Tobbe och kikat på film och hos mig och dansat lite dansmatta. En riktigt trvlig helg med andra ord!

Men nu måste jag städa för resten av familjen kommer hem från deras semester idag!!

mormor!

Idag har jag äntligen tagit mig i kragen och hälsat på mormor, och det var riktigt trevligt faktiskt. Med mormor kan man prata om allt och vi hatar samma människor så vi har ju alltid något att prata om:) Tror jag ska gå till mormor imorgon igen faktiskt innan jobbet!

Nu på kvällen så har jag vart ute lite med Michelle och Ida, en trevlig pratstund det med! och en sista grej till, jag tror jag är kär! :)

ledig ledig ledig

Vad ska man egentligen göra på dagarna när hela familjen är på semster och ens polare jobbar? Då får man helt enkelt umgås med kusinerna! Men nu på kvällen har jag vart hos min favorit Hyseni en sväng, finns nog knappt någon underbarare människa! 
 
Just nu tycker jag för övrigt att livet är helt underbart och sommaren har kommit nu med, helt perfkt!

Måndagsklubben

Mattias blev aldrig frisk utan bara ännu sjukare så blev ingen utgång för hans del igår. Men  jag Andreas, Robert och Martin stack till Ida istället på förfest, och det var riktigt kul! Sen på stadt så var det skit mycket folk och man träffade gamla kompisar man inte träffat på flera år, så roligt! Sen när det närmade sig stängning så blev vi genast väldigt hungriga så vi drog hem till mig och stekte hamburgare, säger bara : Här är ketchupen, HAHAHA!

Sen så var det läggdags och Robert var snabbast och tog soffan, så jag, Andreas och Kamal  fick trängas i sängen. Vilket bara funkade ett par timmar för en viss Andreas har en tendens att breda ut sig! Så då blev det att hämta en kudde och lägga sig  i tvrums soffan istället, men vid 08 så var Andreas och Robert hemskt pigga så då skulle tydligen alla vakna igen.

Sen på eftermiddagen kom Isac en sväng så vi lagade mat och klippte tånaglarna haha. När han sedan skulle dra så kom Kim, det var mysigt det!




BLI FRISK!!

Har bara 3 veckor kvar på jobbet typ och jag måste nog erkänna att jag kommer sakna det sedan. Nästan alla människor jag jobbar med är så härliga och man skrattar massor. Fast ska bli skönt att slippa jobba helger, det är verkligen inget jag kommer att sakna!

Men imorgon blir det att festa och Mattias du MÅSTE bli frisk!!! Vädret måste bli bättre också, man kan ju inte göra någonting alls när det regnar. Jag hade tänkt dra till Kyrkogården en sväng nu på kvällen och även hem till mormor men hur kul är det att gå ut när det spöregnar?

Men nu ska jag gå och göra något vettigt!

fin

Han är så fin!


ledighet

Känns som om man jobbar dygnet runt, men ska bli skönt när pengarna kommer sen! Igår så var jag ledig iafl så då shoppade jag Isac och Oskar i Borås, och vem kunde tro att det var så kul att prova sängar.  men när vi sedan tröttnat på Borås så hängde jag med Isac till Skara och snackade lite och så innan jag drog till Skövde och myste. 

Men nu är det frukost med Viktor och Sammy som gäller  innan dom drar iväg!


myspys

Ja vad ska man säga om lördagens utgång, det var riktigt kul men man kanske kunde radera vissa bitar av kvällen. Söndagen sen var jätte mysig och på kvällen började jag, Mattias och Charlie redan planera nästa lediga helgs party. Om det nu blir så som vi planerat så kommer det nog bli jävligt skoj.

Men nu ska jag gå på stan en sväng med Mattias och kika på nya outfits till nästa utgång och sedan blir det en inlinestur med!




MeIissa blir vuxen!!

För idag fyller Melissa hela 20 år och är härmed verkligen vuxen!!! Det ska firas med förfest hemma hos mig och sedan drar vi och alla andra sötnosar vidare till Skövde! Hoppas det blir en riktigt lyckad kväll! Men jag har ett litet dilemma bara, har en sådan hemskt TRÄNINGSVÄRK! Antar att jag stretchade för dåligt efter våran springtur igår. Det hela blev ju inte direkt bättre av att Mattias ringde tidigt imorses och sa att vi skulle åka inlines, men det var bara att gå upp och åka ett par timmar.

Men nu ska jag ta och fika lite med familjen innan duschen ropar på mig!

friskhetsintyg to ENGLAND!

Idag har jag då vart hos doktorn och fixat friskhetsintyg nu inför Au-pair jobbet. Det var en massa dom kollade där, allt ifrån pisseprov till om jag kunde hoppa på ett ben och om jag hade för stora nurar och massor. Ibland kunde jag verkligen inte hålla mig för skratt därborta heller, dom skulle kolla så mycket konstigt och man skulle göra massa skumma övningar. Men nu har jag det gjort så nu måste jag fixa allt det andra inom 2 månader, annars måste jag göra om undersökningarna igen och det vill jag faktiskt inte haha. Så ENGLAND here I come!


tvångstanke

Alltså det här är helt stört, nu har jag börjar tvätta fönstrerna på jobbet med. Det är som någon tvångstanke jag har att behöva tvätta fönster.

Men nu har jag bestämt mig för att få ordning på mitt rum ordentligt, har aldrig riktigt orkat ta tag i det sen vi flyttade hit. Mamma målade väggarna i mitt sminkrum igår iafl, så nu ska jag se till att fixa så att speglar och smålampor runt om och lite bänkar kommer upp. Ska även se till att gardinerna kommer upp, det är på tiden. Men nu orkar jag inte tänka på allt så ska ta och ringa Mattias och se om han är sugen på lite inlines! :)

Ha det bäst


vilken helg

Vet inte vad jag ska skriva om vår lilla tripp till Gbg riktigt. Den började när vi kom till lägenheten och jag märkte att jag glömt plattången och skulle sedan öppna fönstret och råkar då slå ner blomman i golvet så att krukan går sönder. Resten av kvällen gick det inte bättre heller, blev bara värre och värre och vi lär nog inte åka till Gbg igen för att festa på vääääääldigt länge!!


Vad har hänt?

Jag vet inte vad som har hänt med mig, men jag vaknade klockan 7 imorses och fick lust att tvätta fönster igen. Så då var det bara att gå upp och börja tvätta mer fönster. Mamma måste älska den här perioden jag har hamnat i!

Men nu håller jag på och packar ner lite till Gbg, har köpt massor med mat som jag tänkte ställa in hos Joacim som tack för att vi får låna hans lägenhet. Men det jag inte tänkte på när jag handlade var att jag skulle släpa med mig allt hela vägen till Gbg med.

DUKTIG!

Alltså ibland är jag allt bra duktig, gick upp klockan 8 imorses och tänkte att "shit vilka smutsiga fönster jag har". Och vad gör jag då, om inte går upp och gör rent fönstrerna! Sedan när jag väl var igång så fortsatte jag och tvätta, vika tvätt, byta sängkläder, dammsuga, damma, skura, göra rent badrummen och massa grejer. Höll  på i 7 timmar utan att ens hinna tröttna, men skulle iväg till jobbet så var tvugen att sluta då. Sådana dagar inträffar då inte ofta, eller det har aldrig inträffat förrut med andra ord.

Men nu ska jag sova så jag orkar med helgen som kommer tillbringas i Gbg med Linda, då blir det fest!!!

Utvilad igen!

Alltså jobbet tar verkligen på krafterna, jag somnade redan klockan 7 igår och vaknade inte förren vid 9 idag. Men nu är jag utvilad iafl, så jag orkar jobba ikväll igen!

En annan grej jag inte förstår mig på är önskefotos hemsida. Jag skulle skicka in kort för framkallning över nätet men det var massor med moment så det skulle ta flera timmar innan man var färdig. Antingen var det jag som gjorde helt fel eller så var hemsidan bara anpassad för att inte skicka efter så många kort. Hur som helst gav jag upp det hela, får fråga mamma när hon kommer hem istället och se om hon fattar bättre.



Här har ni en bild på mig och min otroligt glada mamma!

Jobb och girltalk

Allt blir så mycket roligare på jobbet när man jobbar med en annan sommarjobbare, för då får man verkligen mycket mer ansvar och mer frihet. Idag var en sådan dag när jag jobbade med en sommarjobbare, så dagen gick fort och löpte på bra. 

Efter jobbet så cyklade jag hem till Ida, för det var riktigt längesedan vi såg nu och det har hänt så otroligt mycket som bara måste berättas. Men nu hade jag tänkt försöka få tag på Mattias, för var ett tag sen jag träffade han med. Jag är så rädd för att om man inte träffas på länge så slutar man lixom umgås och glider ifrån varandra.

Hittade en gammal bild på mig och Mattias, vi ser väldigt fashinerade ut av soptunnan.
Hittade en gammal bild på mig och Mattias där vi ser ut att vara väldigt
fashinerade över soptunnan.


RSS 2.0