"10 saker du inte visste din kille tänder på"

Då var den här dagen avklarad och nu har man ledigt till nästa tisdag, riktigt härligt!

Idag har jag vart med om världens roligaste avslappning, det gick verkligen inte att hålla sig för skratt. Tänk en röst som säger åt en hel klass att spänna rumpan och sedan öppna munnen stort och dra upp ögonbrynen och andas in. Haha, det gick verkligen inte att hålla sig för skratt av alla lite småkonstiga saker man skulle göra.

Senare på dagen så läste jag, Viktor, Johan och hans flickvän i en skvallertidning om "10 saker du inte visste att din kille tänder på".  En grej vi hade riktigt roligt åt var när det stod:
Det där rufsiga håret som (i våra huvuden) säger "usch vad jag har haft mycket sex idag, jag är verkligen helt slutkörd".
Viktor och Johan höll inte riktigt med om att dom tänkte så och mitt i samtalet kommer Emma förbi med just ruffsigt hår!

Vi läste även "Är det hett med buske mellan benen" och då hade Robert Gustavsson kommenterat det såhär:
Ska man fälla ut pungen och landa så vill man gärna ha åtminstone en ordentlig landningsbana som dämpar fallet.

Vem hade kunnat tro att killar tyckte det var så inressant att läsa Veckorevyn.

Men nu ska jag ta en promenad bort till kyrkogården och kolla så graven ser fin ut:)





Don't worry, be happy

jag och mattias

Imorses trodde jag att jag hade sovmorgon men där hade jag fel, Arta ringde 5 imorses och sa att vi hade nationella i Engelska. Så då var det bara att gå upp och åka till skolan för att göra det, är dock inte så säker på att det gick så bra.

Senare på dagen hade vi alkoholhantering och blandade drinkar, det var riktigt kul. Fast det kanske inte var min och Lindas starkaste sida att komma på drinknamn.

Vi fick även åka en åktur med Filip idag för första gången och han var faktiskt riktigt duktig!

När jag kom hem till Lidköping igen så ringde Mattias och frågade om jag kunde hjälpa honom köpa en sommarjacka. Så då gick vi på stan och köpte lite och när vi sedan var färdiga så tog vi en långtur på inlines. Det är lika härligt varje gång, så får hoppas på en tur imorgon med
.



 


Sometimes I really love life


Lycka till Oscar

Igår var det riktigt kul! Mattias hade inflyttnings/20-års fest och vi var även på det nya utestället här i Lidköping. När stället sedan stände så drog vi på efterfest hos Jan men eftersom jag inte tål katter och han hade det så fortsatte vi ganska snart vidare hem till mig istället. När dom sedan drog vid halv  5 så mötte jag upp Mattias och Robert och vi drog hem till mattias och käkade. Vid halv 9 imorses så fanns det inget jag längtade efter mer än min säng så cyklade hem och sov sedan till 18.00.

När jag sedan vaknade upp från min skönhetssömn så kollade jag på "Power of 10" och fick då reda på att mer svenska tjejer har kissat på sig av skratt än vad som använder cykelhjälm. Såg senare på "Sanningens ögonblick" och jag fattar verkligen inte hur folk kan vilja ställa upp i ett sådant program. Jag menar vem vill erkänna för hela svenska folket att man vart otrogen eller att man är attraherad av sin partners kompisar. Men som sagt, det finns folk folk för allt här i världen.

Idag åkte Oscar till Dannmark med landslaget för att tävla i EM och jag hoppas verkligen det går bra för honom!

Vill nu till sist ägna en tanke åt Christian Alneman härifrån Lidköping som i fredagsnatt körde av vägen och senare avled av sina skador. När sådant här händer så får det en verkligen att fundera över liver och man uppskattar det även mer.




life is hard

skratt och tårar

Igår orkade jag aldrig skriva, hände så mycket skit på kvällen. Men dagen började bra med mycket skratt, först när Linda skulle köra oss till rese efter skolan HAHAHA, så pinsamt! Sedan när man kommer till rese så möter vi Angelika som frågar om det bara är i hennes rumpa det vibrerar när hon sitter ner, haha och det var det.

När jag sedan kom hem så packade jag iordning mina saker för att åka till Gbg och kolla på pappas nya lägenhet. Det var trevligt, satt och kollade på tv lite med pappa och lillebrorsan men sedan kom pappas tjej hem. Säger bara vilken idiot, och pappa är ju såklart på hennes sida i hans nya lilla liv. Så jag drog därifrån till gamla lägenheten, hade allmänt långtråkigt hela kvällen men sen kom Joacim förbi en sväng så då fick jag lite sällskap.

När jag sedan skulle sova så kunde jag inte hålla tårarna inne, för hade tidigare på dagen även pratat med den personen som var den enda i mitt liv så många år. Nu kom massa minnen fram och det finns ingen jag saknar så mycket, men även vet jag att dom tiderna aldrig kommer komma tillbaka igen.

Men nu ska jag göra iordning mig och kanske hitta på något med Filip om jag hinner innan jag drar hem igen.





Stupid people


fun day

Igår var vi då som sagt på Vatra och det var skoj men det roligaste var när Filip ringde och berättade att det stod Filip Ludin istället för Lundin på hans nya körkort. När jag frågade han hur det kunde bli fel så sa han bara att han glömmer skriva N:et ibland, så typsikt Filip verkligen!

Men idag så gick det ganska lätt att vakna och gå upp till skolan, kanske är det så att min säng hemma är så skön så att det är svårare att gå upp. Resten av dagen bestod av ett studiebesök på lundsbrunns kurort, så mysigt där.

Sedan kom Lacken och Jocke och hämtade upp mig så fick jag skjuts hem, så skönt att slippa sitta på den sega bussen en timme.

Väl hemma så drog jag på stan med Ida, Fanny och Tanja och jag lyckades övertala Ida att köpa ett par inlines!  Mötte även Tony och Michele, det var kul för va längesedan man träffade dem sist.

Sen kom det stora ögonblicket, vi skulle åka inlines och Ida skulle lära sig.  Men det gick allt ganska bra, kul hade vi iafl! Sedan drog vi och mötte Mattias och Ludde och senare vidare till Carro för att kika på hennes nya grabb. 

Men nu ska jag nog sova, är helt slut!





You don't understand

nationellt

Kan säga att den här dagen började minst sagt stressigt. Vaknade 5 minuter innan bussen går på grund av någon märklig dröm jag hade. Så det var bara att ta på sig dom första kläderna som låg vid sängen, vilket råka vara mjukisbyxor och sedan borsta tänderna lite fort för att sedan springa till bussen och jag hann precis lagom!

I skolan var det nationella i svenska mellan 08-14 som gällde, dock var jag och Therese klara vid 9 så då begav vi oss till rese igen och the long way home.

Hemma sedan så fortsatte jag med min nya hobby, nämligen plantera mer frön. Haha undrar om de hinner börja växa innan jag tröttnar på det här, men det lär vi väl märka.

Men nu ska jag fixa iordning mig för kvällen, då det är studentfest på Vatra och Bogrens.





Hippielife, It's soon gone I think.


hemska tisdag

Idag ville jag verkligen inte gå upp när jag vaknade för jag visste att en lång dag i skolan väntade. Att gå i skolan mellan 08-17 tar verkligen på krafterna och speciellt denna dagen då jag skulle ha både muntligt nationellt i svenskan och prov i religionen.  Men svenskan gick faktiskt bättre än väntat men religionen har jag verkligen tur om jag klarde.

Sedan när jag äntligen slutat så fick jag skjuts av Angelica hem, verkligen jätte snällt!! Väl hemma så åt jag lite snabbt och drog sedan ut på en liten snabb inlinestur med Emma innan jag skulle möta Arta.

Sedan så umgicks jag med Arta hela  kvällen, alltid lika trevligt:)

Men nu ska jag leta reda på en penna till det skrifrtliga nationella i svenskan imorgon.




Always by your side

usch

Har haft projektredovisning hela dagen idag men har ingen kommentar om det.... Nu på kvällen så har jag bara pluggat, ska bli så skönt att snart ta studenten!!!



blow me

Helgen

Då var denna helgen slut då, har vart en lugn men riktigt skön helg:)

I lördags när jag vaknade var det underbart väder ute, tänk att man kan bli så glad av lite sol bara. Jag gick ut med en gång när jag såg att det var så härligt väder, planterade morötter i mitt land och lite blommor. Sedan kom Linda och vi var ute och gick en långpromenad, och sedan hem till mig och såg på film.

På kvällen så mötte vi upp Rrezearta och gick på tivloi. När jag och Linda åkte en karusell så skrattade vi mer än vi gjort på riktigt länge, så kul var det! Men sedan skulle vi åka den en gång till med Rrezearta också, då blev allt helt konstigt. Han som kollar så man sitter fast ordentligt sa att vi var tvugna att sitta en och en för det blev för tugnt annars men vi ville inte det och då sa han bara skyll er själva om det händer något och startade den. Rrezearta satt och skrek mamma men sedan när jag sa till henne så började hon skrika pappa och be till gud istället, medans Linda börja ropa på mig att jag skulle göra något haha. Det var en väldigt spännande åktur, men vi överlevde :)

Senare så drog Linda hem och jag och Rrezearta gick och såg på film och drack te såklart haha! När jag sen kom hem så kunde jag verkligen inte sova så gick en promenad bort till kyrkogården, men såg dock inte så mycket för var ganska mörkt. Fick även ett samtal och det var verkligen gulligt att du bryr dej.


Lördagen började med att Arta ringde klockan 9 och frågade vad jag gör haha, sen kunde jag inte somna om igen så gick ut på en långpromenad innan frukosten. Sedan så åkte jag och köpte massa fröer och planterade här hemma, måste nog säga att jag tycker det är töntigt att plantera i min ålder men måste ju ha något att göra ute i det härliga vädret hela dagarna.

På kvällen sedan så åkte jag Anders, Emma och Arta inlines ett par timmar. Var verkligen helt underbart härligt!!




Summer feelings

GRATTIS FILIP!

Nu har även Filip klarat körkortet!!! Och du har väl inte glömt vad du lovade att göra när du klarade det;)

Idag var sista dagen på praktiken, och jag fick toppbetyg :) Sedan när jag kom hem så var det bara att städa lite fort eftersom mamma skulle ha gäster. Men blev dock inte så mycket städat för melissa kom en stund och sedan var jag tvungen att sticka till jobbet.

På kvällen var Lacken och Jocke så snälla så och hämtade mig och sedan drog vi hem till mig och lagade mat.  Eller jag kanske inte ska säga att VI lagade mat, Lacken lagade med anda ord. Medans vi åt hade jag och Jocke en väldigt intressant samtalsämne om morötter, Lacken därimot hade fullt upp med maten.

Men nu är jag helt slut så ska nog sätta på en film, eller då somnar jag säkert så kanske lägger mig och sover med en gång är nog smartare.





You look fine today


Jag & Mattias

På tisdag så sopar dom gatorna i Timmersdala, så då gäller det Johanna!!

Idag har jag vart en massa med mamma, finns inget bättre än att shoppa med henne;) Sedan så har jag grejat i mitt framtida morotsland hur länge som helst, sen nu på kvällen kom Mattias förbi en sväng också och hjälpte till. Men han bara gjorde om mitt fina land så det såg ut som om vi grävt ner ett lik eller något. Så jag gav upp att fortsätta greja i det så snackade vi en massa skit om livet och allt som händer istället.


Trevlig dag helt enkelt, och snart fyller Mattias år och han vet nog vad han kommer få av mig då haha!




Really cute


Tyngdlyftning

Då var även den här dagen över då, har faktiskt inte hänt så speciellt mycket. Var på praktiken i förmiddags och det var riktigt kul idag, sedan när jag kom till Lidköping igen så var jag ute på en liten promenad till kyrkogården.

Var på friskis en sväng med förresten, och vem möter man då tro? Jo då kommer han, världens finaste verkligen!

Nu ikväll så har jag kollat på tyngdlyfting, det började på den kanalen jag kollade på och jag orkade inte byta först med sedan så fastande man vid det. Var kul att se hur dom egentligen ser ut, jag menar hur snyggt är det med jätte feta lår och överarmar och resten typ normalt. Jag menar kroppen ser ju helt konstig ut då, men men dom kanske tycker det är snyggt. Eller så är det kanske så att dom strunar i det eftersom dom tycker sporten är rolig haha:)

Men Martin du måste bli frisk nu så vi kan dra och åka inlines, så imorgon förväntar jag mig att du är frisk igen!

Till sist vill jag önska min favorit en trevlig tripp i Grebbestad och hoppas att du laddar upp för fullt till vårat äventyr!





WiIl always love you

Bra Johanna!

Idag var jag och kollade efter en datastol med Johanna men det slutade med att jag fick henne att köpa ett par inlines, så nu ska det åkas någon dag!

Resten av dagen spenderades mest med Johanna och Linda, vi kollade på en gammal Spice Girls film. Var faktiskt lite kul att se, var ju inte direkt igår man lyssnade på dom. Sedan var det dags för hemfärd och när jag kom till rese i Skövde så fick jag vänta 1 timme på bussen hem. Men sedan efter en stund så kom Nathalie och Fredrik gående där så dom gjorde mig sällskap.

På kvällen sen så åkte jag till Vinninga där jag träffade min favorit igen, vi snackade lite och planerade vårt nästa äventyr. Det kommer bli så kul!!

Men nu ska jag plocka fram kläder och sånt till praktiken imorgon, men ha det fint allihopa!




Love is in the air


målarfärgen!!

Ja den här dagen kan jag inte påstå att den började direkt bra. Jag tänkte vara duktig och städa mitt rum och då skulle jag flytta på en målarfärgburk men då rann det ut massa vit färg på min svarta soffa!! Jag försökte allt jag kunde för att få bort det, men till slut såg det bara ut som det var massa sperma på soffan. Så jag gjorde ett sista försök och stoppade in soff fodralet i tvättmaskinen så får väl se hur det här slutar imorgon.

Jag har sett en jätte bra film idag med, minns dock inte vad den hette med det var mycket kärlek och hat i den. Den var så bra att jag inte kunde hålla tårarna inne till slut. Måste också tillägga att jag deklarerat helt själv för första gången idag också, kände mig så duktig efteråt!

Men det bästa på hela dagen var ju när min favorit kom på besök, finns ingen annan människa man kan ha lika kul med! Snart är det även dags för vårat nya äventyr, större än någonsin innan.

Men nu ska jag nog sätta mig och lyssna igenom lite musik som Micke skickat, han har riktigt bra musiksmak måste jag nog faktiskt säga. Amor vincit omnia et nos cedamus amori (Mickes favorit ordspråk, ganska fint faktiskt)






I wanna be like you


Karlstad

Då var även denna helgen över då! Den började i fredags då jag först rensade i mitt framtida morotsland och sedan åkte jag till Skövde och mötte upp Jesper och vi drog vi vidare till Timmersdala där Johanna och Linda var. Kvällen blev ganska lugn, vi kollade mest på tv och sedan drog jag till Lacken och Jocke en sväng innan jag tog bussen hem igen.

Sen så i lördags var det Karlstad som gällde, måste säga att jag har väldigt mycket blandade känslor därifrån. Vi började med förfest hemma hos Per och det var en väldigt annorlunda förfest mot hur vi brukar göra. Alla var typ musikaliska underbarn eller nått därborta så dom typ spela piano o gitarr och sjöng och sånt haha. Men inte jag och Linda dock eftersom vi inte har några sådana talanger. Men det var allt trevliga grabbar hela högen, men man kom senare på natten att ändra åsikt om vissa. Men i alla fall senare drog vi till något uteställe som jag dock inte minns vad det hette och vem möter jag där om inte min kära gbg polare. Alltså vart jag än går ut så är han där, börjar kännas lite läskigt det här faktiskt.

När stället senare stängde så drog jag,Linda och Erik hem till Per igen men sen blev allt fel så vi stack illa kvickt därifrån till någon affär eller om det var en företagslokal. Robin och hans polare var redan där inne så som släppte in oss så var vi där och snackade lite och hade allmänt mysigt och sedan fanns det inget jag längtade efter mer än att sova! Så det slutade med att vi sov där med, vart vi nu var. Sedan på morgonen kom Per förbi en sväng med, så han och Robin började spela instrument och sjunga igen. Vid 12 var det äntligen dags, då skulle jag och Linda åka hem igen och det kändes faktiskt skönt. Visst hade vi roligt där men det hände så mycket konstigt och vissa människor orkar man inte med en för lång tid faktiskt!

Men vi får se, kanske drar till Karlstad och festar fler gånger men det lär nog dröja länge tills dess, väldigt länge.




Love the way



Stockholm

Nu var man då hemma ifrån Stockholm igen och måste säga att det har vart riktigt kul men det är ingen stad jag skulle vilja bosätta mig i direkt.

När jag och Linda kom fram till storstan igår så gick vi runt i lite affärer och shoppade en del och senare på eftermiddagen gick vi till hotellet. Vi fick ett rum så vi gick upp dit och såg att det stod drickor och frukt där inne så vi drack och åt utav det. Men senare ringde Anders och sa att vi skulle byta rum så vi satte på kapsylen på drickan igen och låtsades som om vi inte vart där. När vi sedan kom till det nya rummet så visade det sig att det var hotellets finaste svit så vi hade flera badrum och bubbelpool i det ena och det var jätte fint.

Senare på kvällen så gick vi ut och åt jätte god mat och det var en otroligt fin hovmästare (dörröpnnare). När vi sedan ätit upp så gick vi på bio, dock somnade jag så missade typ hela filmen men Linda såg den iafl:)

Sedan när vi kom till hotellet igen så var det dags att testa bubbelpoolen och det var inte det lättaste att veta hur den fungerade kan jag meddela. Men tekniska som jag och Linda är så fick vi igång den efter den del missöden. Och det var inte helt fel att ligga i den med massa bubblor och äta jordgubbar, och i taket var det massa småspottar som lyste så fint.

Sen så idag så vaknade jag av att Linda sa att jag skulle kolla ut genom fönstret, och där stod 3 killar uppe i luften och höll på att byta någon skylt precis utanför vårat fönster. Men dom var så trevliga och vinkade och log haha.

Resten av dagen så var vi på stureplan och gammla stan och kikade lite och åt lite mat innan vi åkte hem igen. När vi åt mat förresten så frågade han som jobbade om vi var tvillingar och det hade även en person frågat dagen innan, jag vet inte hur folk kan tro att vi ens är släkt för så lika är vi väl inte.

Men det var ett par trevliga dagar vi hade, men det är faktiskt skönt att vara hemma igen!

a long day

Vart en lång dag i skolan idag men när man äntligen slutat blev det trevligt! Först mötte jag Robin och fick tillbaka min plattång och senare åkte jag och Linda hem till Johanna och umgicks, senare innan jag åkte hem till Lidköping igen så var jag hos Josse och Jocke en sväng också.

När jag sedan kom hem så sa Anders att han skulle till Stockholm ons-tors så jag frågade lite mest på skämt om jag fick hänga med. Sen en stund senare så kom Anders igen och sa att han bokat hotellrum till mig så nu ska jag åka till Stockholm ändå men det kan nog bli trevligt. Jag ringde Linda sen med och frågade om hon ville hänga med dit också, och det ville hon!!! :)

Men nu ska jag väl packa iordning mina grejer och sedan få min skönhetssömn!






Wanna be starting something




Mobilladdaren

Vill nu meddela om att Johanna skaffat egen lägenhet i helgen, så nu tycker faktiskt jag att hon är vuxen! Men eftersom jag också vill verka vuxen och Linda med så storhandlade vi med henne idag, riktigt trevligt:)

På eftermiddagen drog jag hem till Josse som nu förtiden inte heller bor hemma utan hos Jocke, men hon är inte vuxen för det med tanke på henne sätt att uppföra sig. Men i alla fall vi tog tåget hem till Joan för att hämta min mobilladdare som på något sätt hamnat där, och när vi plingat på dörren och hans brorsa öppnar dörren vad tror ni inte Josse gör?? Jo dum som hon är så tror hon att det är Joan som öppnat så hon står bara där glad utan att säga nått haha. Så då får jag ta över snacket och det visade sig att Joan inte var hemma så vi går igen. När vi sedan kommer ut så ringer vi honom och frågar vart han är och han säger att han tränar och kommer om en timme, så som Josse fattade det i alla fall;) Men så var inte läget utan det han egentligen sa var att hans skulle ringa sin brorsa så han kommer ner med laddaren åt oss. Men eftersom Josse som sagt fattar lite fel så hann vi gå därifrån innan brorsan kom. Vi fixade då lite andra ärenden medans vi ändå var i "storstan" och sedan ett par timmar senare kom vi tillbaka till Joan igen, och då var han äntligen hemma!

När vi sedan hade fått laddaren och var på väg till tåget hem så såg vi den! Affären vi gått förbi nästan varje dag i 2 sommrar men aldrig vågat gå in i, skulle vi nu våga ta det stora steget och äntligen gå in i den? och vi måste ha blivit modigare med åren, för just idag tog vi det stora steget in i affären.

Sedan fick vi lämna den älskade staden och åka mot Skövde igen och jag fick fortsätta resan till Lidköping. Men men det var allt för idag!  men tycker alla ska ägna en tanke åt Linda med som är så vänlig och räddar folks liv;)




I can see clearly now <3


JULA hotellet

Igår var det trevligt, började med att förfesta med Agnes,Johanna, Sofia och Linda och senare mötte vi även Arta innan vi drog oss vidare till Vatra.  Väl där inne var det skoj, eller vad säger du Linda? ;)

Idag har det vart en slapp dag, jag sov riktigt länge och sedan såg jag på roadtrip med Viktor. Senare på dagen ringde Arta, hon jobbade på JULA hotellet och hade lite tråkigt så ville att  jag skulle komma förbi en sväng, och SJÄLVKLART så kommer jag när lilla Arta ber om det!  Så nu sitter jag fortfarande kvar här och ska kika på andra avenyn som börjar nu:)




Will always love you

INLINES!!!

Idag tog jag en lång sovmorgon och senare var jag ute och hjälpte mamma i trädgården. Då när jag stod där och kratta löv kom jag på hur gott det är med morötter så bestämde mig för att fixa iordning ett land med morötter. Jag hitta det perfekta stället i trädgården och började fixa lite, men tröttna dock ganska fort så fortsätter imorgon istället.

Sen så var det dags, dom har sopat bort gruset från de flesta gatorna och det regnar/snöar inte så det var bara att ta fram inlinesen och åka en runda. Så härligt var det att kunna åka igen, men det bästa var ändå Antons vurpa haha!

Men nu ska jag ta en sväng in i duchen och sedan fixa iordning mig inför kvällens bravader i Skövde.




Follow me









sol och regn

Igår var en riktigt bra dag, först praktik och sedan åt jag glass med Isac, senare kom även bea förbi en sväng. Senare drog jag till Joan och var med han, såg en jätte bra film, white chicks tror jag den hette, men missade självklart slutet för att jag somnade

Sen nu imorses var vi så trötta så jag tänkte att jag drar hem till Ida lite och kikar på tv eller nått. På vägen till henne så ser jag en sån där maskin som gör rent gatorna och tar bort allt grus, så nu är det äntligen dags att ta fram inlinesen  tänkte jag och bestämde genast med Martin att vi skulle åka på eftermiddagen. Sen när jag kommer hem till Ida så stortädar hon sin lägenhet så det var bara för mig att hjälpa till. När vi äntligen var klara så blev det inte lugnt heller för då skulle hon storhandla också. Men men, sen när jag skulle gå hem så började det regna, så nu blev det ingen inlinesåkning idag ändå:( Men nu ska jag ta och städa lite här hemma innan jag drar hem till Arta och ser film ikväll:)





I don't know what to say


praktik då

Första dagen på praktiken är nu avklarad  och  alla var så snälla och söta så det gick fin fint, när jag väl hittade till stället det vil säga.

Sedan blev det en sväng på stan med Melissa och åt lite mat som vi verkligen behövde efter våran första dag på hotellet innan vi drog vidare to my place.

Men men nu ska jag väl duscha och sen kika lite på tv, innan jag måste lägga mig och sova med Anton eftersom Viktor har fotboll/pokerkväll här hemma.

Vill bara skriva en sista sak, jag gillar min nya hippiebästis<3





Go your own way


Filips dikt

Ibland är allt Filip för underbar, kolla här vilken fin dikt han skrivit till mig! :)


Helén, du är den som lyser upp en tråkig dag, du är som när riksdagen lyckas med nån omsättningsskattelag.
 

Ibland kan Helen bli galen och vild, och få för sig att hon är snyggare än en normal tjejs idealbild.

Men det bästa sättet att få henne lugn, det är att ta grönsaker, creme fresch och tillaga det i ugn.

Du är som när man är klar med ett jobbigt skolarbete, Du är han som fick sexpack, efter att alltid ha varit den lönnfete.

Du är som när man hör en asbra låt men nån känd artist. Du är som det bästa scoopet man kan få som tidningsjournalist.


Helen säger en del saker som faktiskt kan va användbara, men det slinter även ut sånt som man direkt kan idiotförklara.


Men Helen ta det lugnt, ingen är ju perfekt, du är ju faktiskt bra i skolan, både i kärnämnen, hotell och i projekt.


Så Helén du har en stor framtid som en smart kvinna, Sen vet jag inte om det blir som chef, kändis eller som nån bingovärdinna.


Du får ju bestämma själv vad du vill göra efter din student, Men jag tror det kan bli svårt att ta över efter Bush som president.


Helén denna dikt är tillägnad dej, en ganska cool, halvsmart och blond lidköpingstjej.


Dikten va till dig nu får du göra vad du vill. spara, slänga, eller kanske till och med läsa den och tycka till.


Nu är dikten slut och jag hoppas att du alltid kommer att bra må, dikten kanske hjälpte lite men nu är den slut så. hade gött hej



Tack Så mycket Filip för den här, du borde kanske skaffa en framtid som poet!


Feber och Björn

Nu har jag inte skrivit på ett tag för det har helt enkelt inte funkat, vet inte varför riktigt men det är väl skit samma. Jag får helt enkelt berätta lite av det som hänt dom senaste dagarna nu. Jag börjar med i lördags då jag vaknade med feber och illamående, jag som aldrig blir sjuk annars så blir jag det just den här dagen då vi skulle kika på Björn Rosenström!


Blev sängliggande hela dagen och knaprade Alvedon och när kvällen närmade sig så hade febern sjunkit lite så det blev att ta bussen till Skövde sen ändå och hem till Filip och sjunga lite innan vi drog oss vidare till Olssons lada, Björn och den otroligt skickliga danskillen HAHA!


Väl där borta försvann Filip, Johanna fick huvudvärk och Hanna hitta en gulleplutt men det blev ändå en rolig kväll. Träffade Emil och Emanuel där borta också och det var riktigt kul, var längesedan man träffade dem! När kvällen sedan började dra sig mot sitt slut och man var på rese och väntade på buss hem så krånglade det med bussar så min medel kompis hann inte med sin buss, men vänlig som jag är fick han hänga med till storstan Lidköping.


Söndagen var man lite lagom seg så blev att ligga och dra sig i sängen hela förmiddagen tills jag fick ett sms från kusinen som skrev att mormor fyllde år.  Så då var det bara att dra dit senare och gratta henne, blev dock en kort visit för skulle även hinna bort till kyrkogården och hälsa på min lilla tvillingsjäl innan det blev mörkt.


I måndag så var det skolan som gällde och sedan till Skara med Melissa och Nora för att kolla på Melissas balklänning, så fin var den! Jag hoppas verkligen min blir lika fin när den är färdig.  Sedan så drog vi till Lidköping på en liten shoppingrunda, innan vi gick hem till Arta. Jag måste bara berätta om busschauffören till skolan med, det kom en kille som inte kunde svenska och så skulle chauffören börja prata engelska. Men vad gjorde han, jo han pratade svenska med en annan dialekt bara som om amerikanen skulle förstå det bättre, what a idiot


Och nu idag så har det inte hänt så mycket mot det vanliga förutom att vi hade muntliga nationella i engelska, men det gick nog bra. Sedan var jag på stan en sväng ock kikade lite och fikade med Linda och Melissa. Vill även gratta Alfred som fick en brud inatt haha!



Men till sist vill jag bara skriva att jag tycker ni ska läsa hennes blogg också: Laaacken.blogg.se




Do without my love


RSS 2.0