ÄLSKAR!

ÄLSKAR det här vädret, man blir så himmla glad! Men idag är jag extra glad för har vart och shoppat med mamma, så har köpt några nya par örhängen och så en jätte fin diamantring i guld och en väska till studenten.

Den här fredagen har vart ganska lugn annars, var på en förfest hos Kim förrut men drog aldrig med ut, för börjar jobba 07:00 imorgon så är nog dags för mig att krypa ner nu .

Men imorgon gott folk så kommer Björn Rosenström till Skövde, så jag hoppas vi ses där!


Grythyttan

Vart på Gythyttan idag, det tog sin tid att åka dit men nu har jag vart där iallafall! Det verkar verkligen vara en bra skola men den ligger i ett samhälle med en befolkning på 800 personer varav hälften är studenter ungefär. Så jag tror faktiskt man tröttnar på samma folk om man ska träffa dom i 3 år, så får bli någon annan skola om jag ska läsa vidare!

Men nu ska jag ta och dansa lite dansmatta, det är helt otroligt hur skoj det är!

mysdag!

Idag har jag och Melissa vart hos frisören och kollat lite på frisyrer till balen, och nu har vi bestämt oss!! Efteråt köpte vi frukost och satt i solen ute i gräset och åt, jätte härligt. När vi var klara blev det att gå på stan några timmar med Emma och avsluta allt med glassätande i solen. Helt PERFEKT dag! :)

Nu på kvällen har jag kikat på tv och grillat med mamma, det var mysigt det!

Men nu måste jag sova för tidigt imorgon bär det av till Gryhyttan, godnatt!

Trevlig kväll!

Idag började jag fundera över studenten på allvar och hur tomt det kommer bli när man inte går till skolan som vanligt igen efter sommarlovet. Tror faktiskt jag kommer sakna det, för jag är nästan säker på att man inte kommer hålla kontakten med så många sen även ifall man kanske vill det. För många kommer kanske studera vidare och flytta för det eller kanske börja jobba i andra länder, alla splittras ju lixom, jag menar jag vill inte vara kvar här längre efter sommaren. Det är ju då man vill ut och se världen efter att ha sparat penagr under sommaren!

Men nu ska jag nog ta och krypa ner, men vill tacka Christoffer för en trevlig kväll!


kubb igen!

I eftermiddag så grillade nästan hela klassen igen och spelade kubb, men hur kubbspelandet gick tänker jag inte gå in mer på , säger bara att visa har tur!

Maria lärde även mig och Filip att köra kackerlacka, insektspray och explosion haha, det roade oss en väldigt lång stund! Men sedan kom Filip på hur mycket han älskade mitt fläsk så då fick vi annat att tänka på haha, rolig dag det här!

När jag och Melissa nu ikväll var på rese i Skövde så såg vi en hora stå vid vägen, och fy fan vad äcklig hon var! Hon hade även en stor kniv som stack ut ur hennes påse, jag är ju inte säker men jag tror att det skrämmer iväg männen faktiskt.

Sedan när jag kommer hem så sitter Viktor och hans polare här och dricker, så är lite social med dem innan de drar iväg på studentfest. När dom gick så kollade jag ut genom fönstret och såg dom då stå och pissa på grannens hus, jävla idioter haha!

Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen "What's love got to do with it", så bra är den men förstår inte hur han kan slå och våldta sin fru och att hon stannar, så hemskt!




I don't understand!


Fan

Jag vet inte vad jag ska säga om kvällen igår egentligen, den började så bra men slutade hemskt.

Nu idag kan jag inte påstå att jag  mår direkt bra heller, så jag orkar verkligen inte plugga , vilket jag egentligen behöver. Orkar knappt gå ur sängen, så Mattias kom hit med pizza förrut. Ibland är han allt bra snäll!

Imorgon är det dags igen då ska vi grilla och spela kubb, och vi vet vet ju alla redan nu vilket lag som kommer att vinna igen!  Jag, Melissa och Gustavo är helt enkelt oslagbara.





Think I like you

image6

Bio och mingel

Grillningen igår var trevlig :) Sen så nu idag blir det att åka till Skövde som jag nämnt tidigare och se på Indiana Jones och sedan gå till vatra på lite migel med mat och dryck. Tror det kan bli en rolig kväll!

Förmiddagen idag har varit rolig med, jag skulle vattna mitt morotsland då Oskar kommer och jag kunde verkligen inte motstå frestelsen att ta vattenslangen och spruta iskallt vatten på honom. Men det fick jag ångra sedan, för Oskar är ju en aning starkare än mig så han tog vattenslangen ifrån mig och det var jag som hade vit t-shirt och blev genomsur och frös i slutändan.





Du ringde idag och du trodde verkligen att du bara kunde skämta bort det, ta och tänk till lite någon gång!

Shopping och grillning

Tidig uppgång idag och sedan ha brandövningar i skolan 2 timmar, sedan var det bara att åka hemmåt igen. Väl hemma så var jag och Melissa på stan och jag köpte en jätte söt sommarklänning, sedan var vi på vårdcentralen för att fixa friskhetsintyg till au-pair ansökan. När vi sedan var hemma igen så var vi för hungriga för att laga mat så vi och Emma drog och åt ute istället:)

Efter maten så var vi i några affärer till och kollade, och då köpte jag en klänning till studenten med, känns skönt att ha det gjort nu. När jag sedan skulle cykla hemmåt så kom jag på hur längesedan det var jag snackade med Ida, så drog hem till henne en stund med, innan jag skulle hem och plugga.

Men det blev då inget pluggande nu när jag kom hem för då ringde Maria och frågade om jag skulle med till Skara och grilla. Jag vet dock inte vilka det är vi ska grilla med, det glömde jag fråga men det är väl hennes grabbs polare skulle jag tro.

Men nu ska jag ta en snabbdusch innan jag drar iväg igen.





Someday I will find you



Besviken

Efter en lång sovmorgon idag så åkte jag och Arta till Skövde och lyssnade på Karl Einar Häckner som pratade om klamydia och sedan var vi på stan en sväng med Therese och Nimon. Häckners klamydia snack var riktigt roligt, förstår inte hur man lyckas göra något så skoj av något så äckligt.





Det är så svårt att förstå hur folk tänker ibland, du säger att du ska ringa men du hör inte av dej som vanligt. Varför gör du som du gör, förstår du inte att jag blir besviken.


me and arta

Idag har vi köpt balbiljetter och även biljetter till studenfesten, nu är det inte långt kvar alltså känns så härligt!

Sedan har det vart en heldag med Arta, vi har ätit pizza, haft brottning, vattenkrig och sett på film. Nu sitter vi här med en kopp te var och ska kolla lite på tv innan vi går ut på en liten promenad. Wonderful day!

Idag har vi även hämtat biljetter till Indiana Jones filmen och mingel med mat och dryck på Vatra. Jag vet inte riktigt varför men Vatra delade ut biljetter så det ska allt bli en rolig lördag!






Come to me









sumobrottning

Dagen började bra, jag och Arta fick båda två bra på provet vi aldrig orkade träna på igår!

I eftermiddags så var vi på 5-kamp i Skultorp med sumobrottning, boxning med mega handskar och massa annat, jätte kul verkligen!! Kolla den här länken, jag rekomenderar er verkligen att åka dit:
http://www.laserdome-skovde.se/5kamp.htm

Jag och Arta var även i stan och åt idag, lika mysigt som alltid att sitta och snacka lite.

Nu skulle jag väl egentligen behöva plugga men jag känner verkligen inte för det så jag ska städa istället så det känns som om jag gjort något vettigt istället.





Please tell me what's going on

måste plugga!

Är inte långt kvar till studenten men jag har ganska mycket kvar att göra i skolan, så nu blir det verkligen att ta tag i det här!

Idag skulle jag och Arta träna till ett prov men vi fattade verkligen inte vad det var vi skulle kunna, så till slut blev det inget pluggande ändå. Vi kollade istället på tv hela kvällen, ganska dålig början om man säger så.





I don't know what to do

cykeltur på IKEA

Kom hem sent igår så blev bara 4 timmar sömn innnan det var dags att gå upp och åka till Jönköping! Först så drog vi till IKEA och när vi kommer in så är det en kille som jobbar och då frågar han om jag vill prova en cykel dom hade där inne, ja säger SJÄLVKLART nej!! Men mamma säger att jag vill så han tar fram cykeln och sätter en hjälm på mitt huvud och i det ögonblicket kände jag att jag inte hade så mycket annat till val mer än att ta en cykeltur inne på IKEA. Sedan när jag cyklat färdigt så fortsätter mamma snacka med honom och när vi sen går därifrån och jag frågar vad hon sysslar med så säger hon bara att hon skulle hjälpa mig ragga på honom eftersom jag gillar killar med utländskt utseende!! Ibland så har hon verkligen dumma ideer måste jag säga.

Men jag fick mycket bra köpt på IKEA som jag behövde och vi drog även till A6 så jag kunde köpta lite skor och sådant till studenten.

Men nu ska jag dra hem till Mattias och kika på sanningens ögonblick, roligare att skratta åt folk tillsammans!





If I could turn back time

Bad och bio

Idag gick jag, Anton och Victor till stranden och badade, och vi hade sån tur det var inte fullt på stranden!! Men fy fan vad kallt det var när man gick i vattnet, men efter ett tag när man doppat sig så var det faktiskt härligt.

Sedan på kvällen så åkte vi till Skövde och gick på på bio, What happens in Vegas. Den var riktigt rolig, så den borde ni se! Efter bion så missade jag min buss hem så vi ringde Mattias, så nu sitter vi här och snackar. Det är riktigt trevligt, längesedan man träffade honom!





I don't understand

Kubb mästare!

Har spelat kubb idag och det var riktigt skoj, va längesedan man körde det. Måste även påpeka att jag Gustavo och Rrezearta vann, men de andra får en ny chans nästa måndag att slå oss igen!

Sedan var det bara att åka till skolan för att fixa det sista med projektarbetet, och det tog en jävla lång tid! var inte färdiga förren vid 18, och då var man lite lagom trött om man säger så.





Han är så fin, men får se hur det här slutar


Grattis till Filip!

4 minuter! Det var så lång tid jag hade på mig från det att jag vaknat till att bussen gick, men otroligt nog så hann jag!

Sedan när man kom till skolan så vad ser man då om inte Filip med nya frilla, blev mycket snyggare måste jag säga! Men det är klart han var tvugen att se snygg ut dagen till ära, för han fyller ju faktiskt år och allt!

Nationellt prov i engelskan idag med, kan inte påstå att det var direkt enkelt men men, får hoppas på det bästa helt enkelt.

Sen så har jag sett på sanningens ögonblick idag igen, alltså visst är det jätte kul att kolla på det men jag förstår inte hur folk kan ställa upp på sådant. Dom avslöjar ju verkligen massor med hemligheter för alla dom känner plus resten av svenska folket. Men idag var det en riktig sköning med, han fick frågan om han gett ut sina personuppgifter till någon prostituerad och då svarade han ja. Sen för att förklara varför så sa han först att det är roligt med en brevvän. Men sedan sa han att han va full och råkade hoppa i säng med henne och glömde kondom och ifall hon nu skulle få en knott så ville han ta sitt ansvar haha.

Sitter och snackar med gammla polare på msn nu, fy fan vad man saknar dom tiderna ibland! Visst, det är inte svårt att ta upp kontakten och börja umgås med de flesta igen, men det finns en person som jag aldrig kommer umgås med igen, sorligt nog:/





You never forget old love


Home again

Nu ska jag då berätta lite kortfattat om våran tripp till Milano.


DAG 1

Det började med att vi kom iväg typ 1 timme försent till flygplatsen och sen hittade vi inte riktigt, men vi hann precis lagom i slutändan.


Sedan när vi kommer fram till Bergamo så hittar vi efter ett tag en buss som går till Milano.
 
Väl framme där så är det första vi ser några som slåss och den andra blir typ ihjälslagen, måste faktiskt säga att han såg ganska död ut när han låg där på marken och blodet bara rann ut från han.


Sedan så träffar vi lite nya polare och hänger med dom och när vi sedan ska hitta hotell så visar det sig att det är fullbokat på de flesta eftersom det var något särskilt i stan just den helgen.


Så vi fortsätter vandra omkring med våra nya polare och när Josse senare blir trött så bär en av dem henne på ryggen. Jag fick även en utskällning av en på italienska bara för att jag inte ville umgås med han.


Sen till slut klockan 4 så öppnar tågstationen och vi går in där, och det första vi ser när vi kommer in är massa bänkar där det ligger fullt med människor! Men jag fick allt plats bredvid en luffare, men blev lite trångt med både hans och mina ben.


Efter några timmars sömn så kommer en vakt och slänger ut oss och vi känner verkligen hur trötta vi redan är på den här resan. Vi fick senare även höra av massa människor att stället vi sov på var det farligaste i hela Milano.


DAG 2
Vi gick runt i flera timmar men hittade senare ett fint hotell så vi checkade in och gick och la oss  sov några timmar.

Sedan satte vi oss i solen och låtsades ta kort på byggnader men i själva verket så zoomade vi in människor och tog kort på dem, riktigt roligt tidfördriv.


Men efter ett tag tröttnade vi så vi satte oss och kollade på några skejtare. Senare kom dom och började snacka med oss och vi fick en guidad tur i stan. Efteråt så hängde vi med dem till en stor park och satt där och snackade och hade det hur härligt som helst.


Sedan fick Josse för sig att skejta med den ena av grabbarna, och det var en rolig syn vill jag lova!


På kvällen sedan så drog vi och en av grabbarna till vårt hotellrum och kikade på tv, dock var det bara han som fattade vad det var vi såg på. Sedan frågade han om han fick borsta mitt hår, jag fattade aldrig riktigt varför men visst fick han det.


Vi fick även frågan om det fanns några mörkhåriga killar i Sverige och om alla tjejer är blonda.


Dag 3

På förmiddagen låg vi i solen och blev tomater, så vi gick och la oss och sov på ett nytt hotell istället.


Sedan vid 17 så mötte vi upp en polare vi träffat dagen innan, och han gjorde fina armband åt oss. Sedan tog vi bussen till något ställe där vi mötte upp hans kompis också och vi blev bjudna på pizza och vin.  Så vi satt ut i gräset med dem hela kvällen och snackade bara.


På natten sedan så tog han med oss till en stor byggnad som han tyckte vi skulle se, eftersom det var den dom flesta åkte till Milano för att se.Då på vägen dit hittade vi även de finaste gatorna med alla kända affärer.


När vi sedan skulle hem med sista tunnelbanan så hade ingen pengar med sig så han fick snacka med vakten så vi fick åka med gratis till vårt hotell.


DAG 4

Hotellet vi sov på den här natten var hemskt, det  var kallt och byggjobbaran i rummet bredvid började borra i vägen bredvid vår 5 på morgonen. Men det var ju bra det också eftersom vi skulle upp tidigt för att vi skulle åka till det stället där vi var på natten igen.


Vi hann kika där en liten sväng innan vi skulle tillbaka till stället där bussarna till flygplatsen går ifrån. Men när vi kom dit så visade det sig att de höll på och bygga om just där, så nu hade vi ingen aning om vart bussarna gick ifrån. Men som allt annat så löste det sig såklart och vi kom hem igen lite lagom trötta.


Visst har vi haft roligt men tror dock inte jag skulle åka till Milano igen faktiskt!image1image2image3image4


MILANO!

Idag åker jag och Josse till MILANO på äventyr!

Vi har bara varsina flygbiljetter och ett handbagage vars innhåll är ett ombyte och tandborste.

Vi vet inte hur vi kommer från flygplatsen till MILANO, vi har inget boende bokat och till sist, no money!

Detta kommer bli ett roligt äventyr!






Think I like you


snart så

Då var det helg igen, veckorna går verkligen hur fort som helst nu!

Var en trevlig dag idag, och en riktigt rolig promenad med Hanna efter skolan, hon är allt bra dum hon ibland.

Sen så åkte jag hem till Lacken och Jocke och umgicks mest och åt lite god mat. Fick även skjuts hem till Lidköping sen, skönt o slippa bussen för en gångs skull.

Kvällen nu blev inte riktigt som jag tänkt mig, men ska dra hem till Mattias nu en sväng i alla fall.




I don't understand

Linda blir mogen

Idag blev linda mognare, eller ja hon blev äldre kanske man ska säga. Så grattis till henne!!

Efter skolan blev det en inlinestur med mattias igen och sedan drog vi hem till min mormor och hälsade på med. Det var allt på tiden jag hälsade på där, var ett tag sen om man säger så. Där fick man höra hur hennes särbo sett en naken tjej i en trädgård men han hade verkligen inte kollat! haha

Men nu ska jag fortsätta kolla på "sanningens ögonblick", det programmet är faktiskt riktigt kul att se på. Men dock fattar jag inte hur folk kan vilja ställa upp i sådant, dom skämmer ju ut sig och förstör sina relationer och allt, men men deras problem.





Soon we will fly away

detta väder!

Detta väder är verkligen helt underbart!! Jag och Mattias körde inlines ett par timmar och det var hur härligt som helst, fram tills det att min ena fot började ömma rejält men ändå.

Var även hemma hos Ida en sväng, för var så nyfiken på hur hennes nya flört såg ut. Men dom var allt gulliga tillsammans!

Nu har vi verkligen fått sommar, sommarkänslor, sådär pirriga känslor i magen. Allt blir verkligen så mycket bättre när sommaren kommer!




Someday i wish it will be you and me


Grattis Oscar och Alfred!

Började dagen klockan 6 då jag först sjöng för Alfred och Sedan Oscar, eftersom dom fyller år idag. så grattis på dom!

Sedan var det en lång dag i skolan, men jag blev riktigt glad på sista lektionen då det visade sig att jag fick VG på det skriftliga nationella i engelskan!! Vilken glädje alltså, eftersom engelska är det ämnet jag haft svårt för så länge jag kan minnas!

Efter skolan så åt jag och Filip glass ute i solen innan jag satte mig på bussen hemmåt igen. När jag kom hem var jag hur trött som helst, orkade verkligen ingenting, så förlåt Mattias för att det inte blev någon inlinestur.

Men nu ska jag sova, för imorgon har vi hotell igen!!! Har verkligen saknat att bara vara lilla klassen nu när vi haft praktik!




It's hard to know how you are thinking


dancing

Igår gott folk så övningskörde jag!!!  Men måste nog erkänna att det där med körning inte är min grej riktigt, men någon gång i framtiden så ska jag allt också ta och fixa mig ett körkort!

Igårkväll hade jag allmänt tråkigt så jag drog till Gbg och va med Filip istället, dock somnade jag framför tv:n hos han och blev väckt 5 på morgonen för att han skulle dra till jobbet. Så då var det bara att sätta sig på spårvagnen hem och sen fortsätta sova, riktigt länge!

På eftermiddagen sen drog jag till Victor för jag skulle nämligen få låna hans X-box, och sedan drog jag in till nordstan och köpte mig en dansmatta! Den förra vi hade gick ju sönder för ett antal år sen och nu äntligen tar jag tag i det och köper en ny. Sedan blev det en snabblunch innan jag skulle med tåget hem till Lidköping igen.

När jag kom hem förrut och berättade att jag köpt en dansmatta blev Alfred överlycklig, så nu har vi dansat en massa!

But now it's time for some kvällsmat! (måste nog träna upp min engelska)




I will never forget you


söndag igen då

I fredags åkte jag som sagt till Tranemo och resan dit var väldigt trevlig. Träffade först Albin och senare Emanuel, var riktigt längesen man träfade och snackade med dom lite.

Sen i Tranemo så var vi på street race på kvällen och sen hemma hos Fidde och Tina där vi spelade Wii. På lördagsmorgonen sen så fick vi gå upp tidigt för klockan 8 kom Christoffer och hans tjej och hämtade oss. Då skulle vi åka till gbg för han skulle ställa ut sin bil på nån bilgrejs därborta. Men när vi vart där borta ett par timmar så kände jag att jag fått nog av bilar för den här helgen.

Så jag tog helt enkelt bussen in till centrum i Gbg där jag mötte upp Bella och så shoppade vi lite sommarkläder. Sen drog jag hem till Filip och var med han resten av kvällen tills jag tog tåget hem mot Lidköping igen.

Sen så idag blev det tidig uppgång igen för Veronica är i Lidköping över helgen så hon kom vid halv 10 så snackade vi lite om saker som hänt sen sist vi sågs och lite så.

Men nu ska jag städa lite innan Arta kommer och i eftermiddag blir det inlinesåkning med Mattias.



Something's on my mind

falks grav

Igår kväll/natt var det då tänkt att jag, Johanna, Linda och Filip skulle åka till falks grav. Vi började vår resa klockan 22 från Skövde, Filip var chafför för kvällen, vilket vi senare fick komma att ångra.
När vi åkt någon timme så ser vi massa höbalar på en åker så vi tänkte klättra lite på dom men då ser vi något svart komma mot oss när vi står där ute så vi springer fort in i bilen och åker iväg.
Då kom det massa grodor på vägen så vi fick köra sick sack mellan dom men tror nog vi råkade mosa några.
När vi senare ser nya höbalar så tänkte vi att vi tar ett andra försök, dock spöregnade det så vi var ju lite lagom genomblöta när vi klättrat klart.
Sen skulle vi åka vidare mot Falks grav men då helt plötsligt så funkade inte pedalerna på bilen, så vi står där mitt i vägen och Filip får panik medans vi andra inte kan hålla oss för skratt. Sedan hör vi att det kommer en bil så då får vi börja putta bort bilen från vägen och det var då inte det enklaste när Filip samtidigt står brevid och gapar haha.
Men efter en stund så får Johanna igång bilen igen och Filip tycker att det har blivit tillräckligt med spänning för den här natten så han vänder och vi börjar åka till Skövde igen. Nu trodde vi andra att det var slut med äventyr för den här natten men helt plötsligt frågar Filip om jag vill köra istället.
Självklart ville jag det, han visade mig vilken bromsen och gasen var men han litade inte på mig så jag fick stanna typ med en gång. Men sen när Filip gått ur bilen för att vi skulle byta plats så kör jag vidare och vem trodde att lilla Filip kunde skrika så högt haha.
Jag, Linda och Johanna hade verkligen roligt på den här lilla trippen, men frågan är om Filip hade det innerst inne.

Men nu ska jag packa iordning mina grejer och sedan åka till Tranemo, var längesen jag var där och hälsade på nu så det ska bli kul.



This is the way you left me


Valborg

Årets valborgsmässoafton var då lite speciell, den började med en lång inlinestur med Mattias och vi hade även en sväng förbi kyrkogården. Sedan var det jobbet som kallade och sedan på kvällen när jag slutade så hämtade vi upp Melissa. Jag och Melissa hade då tänkt ha en lugn valborg och grilla lite och så bara ,men så blev det verkligen inte. Det slutade med att det kom 15 pers hem till mig och förfestade och sedan drog vi vidare till den nya rockbaren.
 
Senare på natten så följde vi Melissa hem och sedan drog jag, Linda, Robin och Jan hem till mig. Då fick Jan som har gått HR och kan det här laga mat åt oss innan vi gick och la oss.

Sen imorses så vaknade vi ganska tidigt och när dom andra dratt med bussen hem så kom Mattias. Vi hade då tänkt åka inlines med då hittade vi inte dom Mattias brukar ha, så vi åkte till stan för att köpa nya men allt var ju stängt. Så då visste vi inte vad vi skulle hitta på längre så vi tänkte att vi åker till Ida och överaskar henne. Men hon var inte hemma, så man kan ju undra vart hon sov den natten.

Idag kom mamma hem igen från Turkiet med, och hon hade köpt med sig massa fint till oss. Jag fick en väska, underkläder, skor, smycken och tröjor, tack så jätte mycket mamma om du läser det här!

Men nu ska jag och Anton kolla på andra avenyn lite innan vi ska grilla och sen ikväll/natt är det falks grav som gäller! Skulle väldigt gärna ha viljat vara med dej som vi snackade om tidigare idag, men när någon säger kanske så betyder det nästan alltid nej så chansar på att du inte kommer.



And now when you gone


RSS 2.0