Lager 157

Vart i Gällstad med Isac idag då, riktigt trevligt! Vi hittade hur mycket som helst, men jag köpte två jackor, en klänning, en T-shirt, underkläder, ett halsband, ett par shorts, en scarf och ett hårband. Det är så roligt att shoppa när man väl hittar något, man blir så glad då.


utgång med lillasyster

Fick 4 biljetter till sex and the city filmen och mingeldryck på Vatra efteråt och det var riktigt kul!! Filmen var bra och på Vatra träffade man mycket trevligt folk. Jag hade tänkt ha en nykter kväll och åka hem tidigt eftersom jag skulle jobba dagen efter men så det blev det verkligen inte, fast det var det värt! Vem hade kunnat tro att jag och lillasyster skulle gå på både bio och krogen tillsammans. Man var lite småseg när man skulle åka och jobba imorses, men man lever bara en gång så det är bara att stå ut!

Vill till sist meddela alla som inte var på bussen hem inatt att Sabina fyller 20 idag, så GRATTIS till henne!!!





rix-fm festival

Började dagen med en välbehövd sovmorgon innan jag gick och tog en fika med Arta på stan, blev även lunch sen med. På kvällen var det rix-fm festivalen här med så drog dit med Arta, Lacken, Jocke och Anton men det var dock inget vidare  så slutade med att det bara var jag och Anton kvar.

Men nu hade då jag tänkt gå och lägga mig eftersom jag börjar tidigt imorgon, men får nog glömma den ideèn med tanke på att Victor har förfest här och blir en aning svårt att somna då.

Imorgon kväll kommer det bli mys med, berättar mer om det imorgon för orkar inte nu! sov sött allihopa!

Mat och grav

Hann aldrig skriva igår för jobbade på förmiddagen och sedan kom Johanna och vi bestämde att vi skulle åka till Falks grav igen. Så på kvällen åkte vi till Skövde och åt pizza med Filip och Linda innan vi åkte vidare. På vägen dit så såg vi även två kossor para sig haha, vi vände för att få kort på det med dom var för snabba så var redan klara då.

Så vi åkte en bit till innan vi stannade och lekte lite i skogen i väntan på att det skulle bli mörkt ute.

När det sedan börjat mörkna åkte vi vidare mot Falks grav och vi hittade den faktiskt den här gången, och tro det eller ej men Filip vågade gå ur bilen!!! Det blev dock en snabb visit innan vi åkte hemmåt igen och vid det här laget var jag helt slut så somnade i bilen och även direkt hemma hos Filip sen också.


snällhet!

Idag är nog en dag då man är på bra humör! Jag gick upp halv 8 för att ringa vårdcentralen om friskhetsintyg, och hon i telefonen var hur trevlig som helst. Hon förklarade att det var jätte lång kö så det var bättre jag gick till en privatläkare och så gav hon mig massor med olika nummer med, så jag ska ringa runt imorgon.

Sedan var även jag snäll och gjorde iordning jätte god frukost med äggröra och allt till min familj, lagom tills dom vaknade.

Sen så var även min mamma och Anders snälla, så vi åkte och köpte en ny cykel åt mig som jag kan ha och cykla på till jobbet nu hela sommaren eftersom jag vägrade få en moped och åka med!!! Alltså det kanske bara är jag som är löjlig, men visst är det lite småpinsamt att åka moped när man har fyllt 18? Men nu har jag min nya skönhet cykeln iallafall, haha jag tycker den är så fin så efter jobbet cyklade jag hem till Melissa och visade den och sen tog vi en kopp te med.

Men om jag kanske skulle ta och sova lite snart, så jag orkar gå upp imorgon och cykla till jobbet med min nya racercykel ;)

Help for old lady

Pappa var inne på arbetsförmedlingen idag och hittade en old lady i centrala London som ville ha en au-pair som lagade enklare måltider åt henne, det var det enda eftersom hon klarade sig själv annars och hade en städerska också. Det stod även att man hade mycket fri tid eftersom hon sov mest på dagarna, låter det inte helt perfekt!? Dock var det en nackdel och det var att hon ville ha någon som kunde komma dit och stanna ett minst ett halvår snarast och jag jobbar ju 2 månader till. Men jag har skrivit en ansökan nu och ska ringa vårdcentralen imorgon för att fixa ett friskhetsintyg, så får vi se hur det här slutar, det kan ju kanske gå ändå.

Men nu ska jag dra iväg och jobba, ha det fint gott folk!


ÖLAND!!!!!

Jag, Mattias, Benjamin och Gustav drog till Öland torsdag-söndag och det var helt sjukt kul!!! Det var fullt med festglada ungdomar på campingarna som festade dygnet runt alla dagar typ. Jag var även vår campings frisör, så med min 10-kronors pappersax från konsum har nu många fått nya orginella frisyrer. Det här var lätt min bästa midsommar någonsin, har lärt känna så mycket nytt folk och haft det allmänt mysigt. På dagarna gjorde man allt från att festa till att gå mysiga strandpromenader och ligga och kolla på stjärnorna, helt underbart!

Hoppas eran midsommarhelg var lika lyckad som min!!!


PANIK!!

Snart är det midsommar och jag vet inte vad jag ska göra ännu!!! Jag får snart panik, har ju tagit ledigt från jobbet så då vill man ju åka någonstans också!  Men men här får ni se en bild på Therese och mig från balen medans jag sitter här i panik!


Sånt är det

Alltså jag saknar dig faktisk nu när vi snackat igen, du får mig verkligen att skratta. Efter allt som har hänt så borde jag nog hata dej men konstigt nog så gör jag inte det. Antingen så är jag dum i huvudet som inte hatar dej eller så är du helt enkelt för underbar för att hata. Ville bara säga det, så godnatt allihopa!




Studentbalen

Studentbalen var underbar och verkligen hur rolig som helst! Kommer sakna allt folk nu efteråt, det var trots allt ett bra gäng människor som gick HR.



Massa kul

Nu har man då vart på sin första bal med Robin i Skara. Det var inte meningen att jag skulle gå på deras bal men eftersom hans baldejt blev sjuk så frågade han mig, och självklart ställer man upp. Sen så ska jag på bal imorgon igen, fast i Skövde den här gången så det blir nog kul!

Men nu till studenten i fredags, det var hur kul som helst!! Den började klockan 05 då jag och Gustav tog lite kort och sedan 06.30 var det dags för champagnefrukost med klassen hos Sanna. När vi ätit och druckit färdigt så var det skolan och fotografering som gällde och även en sväng i kyrkan innan det efterlängtade utspringet. När klassen sprang ut så sjöng vi istället för någon studentsång "everybody dance now" och dansade lite, och tack till alla som åkte till Skövde för att kolla på mig! När vi sedan skulle åka kortegevagnen runt stan så visade det sig att vi inte hade något skydd för musiken när det regnade så den var sönder, men vi hade skoj ändå även fast rösten kanske inte är den bästa nu efteråt. På kvällen/natten var det studentfest på husaren och det var riktigt roligt och mysigt.

Men nu måste jag sova, känner att jag har fått alldeles för lite sömn de senaste dagarna. Men lägger upp lite kort från studenten och balerna nästa vecka.


STUDENTEN och BAL

Studenten igår var hur kul som helst, men nu måste jag göra mig iordning för fick nyss reda på att jag skulle på balen i Skara. Men jag berättar om studenten imorgon!!

Nära NU!!!

Imorgon tar vi STUDENTEN!! Men jag har inte fattat det än riktigt, men imorgon så kommer det bli så mycket känslor och så mycket skoj! Men nu måste jag duscha och sova, för jag och Gustav ska gå upp 04 imorgon. Men på lördag ska jag berätta allt om studenten!

UNDERBART!


Student Lidköping!

Grattis till alla mina kompisar här i Lidköping som tog studenten idag, så kul att se er glada! Regnet höll sig borta också som tur var, eller ja i slutet började det ösregna men då satte jag mig i bilen hem till Anderas på lite studentfirande.

Nu längtar jag verkligen till min egna student ännu mer, kommer bli en så rolig dag/natt!!!

Men förretsen tidigare idag så var jag på någon grej med nästan alla HR folk där det var typ olika rum med olika utmaningar i. Det var t.ex. ett rum där man skulle skjuta slangbella och ett där man skulle åka linbana och kasta pilar samtidigt. Mitt lag var då bäst men vi hade en dålig dag så förlorade men som sagt, alla har dåliga dagar ibland.

SKUMPARTY

Jag drog till Skumpartyt igår och det ångrar jag verkligen inte, det var det roligaste på riktigt länge! Kvällen började med förfest hos Johanna med massa trevligt folk och sedan drog vi oss vidare mot Bogrens och skummet. I början när dom släppte ut skummet så aktade man sig mest för att man inte ville förstöra smink och hår. Men efter ett tag  när man insåg hur kul det var med allt skum så struntade man i allt det och man såg förjävlig ut och var dyngesur när kvällen var slut. Men när vi sedan kom dit där vi skulle sova så fick vi täcken och handdukar, så man somnade skönt sedan.  Hela kvällen var helt enkelt underbar och riktigt rolig!!


Melissa flörtar

Ibland kan man inte göra annat än att skratta åt Melissa, som idag. Då stod vi vid bussstationen och pratade med lite folk och så kommer det en kille och frågar vart man kan hämta ut tågbiljetter, och Arta fixar fort frillan och hälsar jätte högt och glatt. Sedan börjar hon även försöka att förklara vart man kan göra det, men det är bara det att hon inte vet haha. Så fort han gått sedan så säger hon: shit vad söt han va, och även detta säger hon såklart högt.

Men men nu ska jag nog ta och göra iordning mig, för jag tror jag ska dra till Bogrens ikväll. Det är skumparty och jag  har faktikt aldrig vart på det så det vore kul. Men jag har funderat mycket på hur mycket skum det är och om det är skum hela kvällen och om det förstör hår och smink och hur blöt man blir, men det lär jag väl märka nu ikväll om jag nu drar dit.

Vill även tacka Linda nu för det fina halsbandet jag fick, måste erkänna att jag glömt det tidigare :)



Ha det underbart gott folk!

LIVET ÄR HELT UNDERBART!

Just nu trivs jag verkligen med livet, allt är underbart!

Jag har gjort så mycket kul dom senate dagarna så har inte hunnit blogga. I onsdags så var jag på liseberg med Gustav, Johanna och Linda, det var verkligen jätte skoj!! Dock glömde jag min mobil på nattåget hem men det är ju ett litet problem här i världen. Sen så på torsdagen var vi på Bogrens och Husaren, var mycket folk man kände så det var en trevlig kväll fram tills vi skulle åka hem och märkte då att det inte gick några bussar. Men även det här var ett litet problem här i världen så det löste sig(tack Niklas). På fredagen sen tänkte vi åka hem tidigt så vi var på rese redan vid 06 men då märkte vi att första bussen inte gick förren 09.30 så då var det bara att lägga sig på en bänk och sova.

Igår var det då nationaldagen och då åkte jag till Skara där Viktor och Adam mötte upp mig, det var verkligen hur länge sen som helst jag träffade dem. Men vi gick på en hönsutställning och jag skrattade massor, visste inte att det fanns så många hönor sm som såg så lustiga ut. På eftermiddagen sen så hängde Viktor med mig hem och vi åkte inlines hela kvällen, jätte härligt var det!

Men nu ska jag kolla lite på nätet efter någon cykel, för framhjulet på min gamla är vingligt så känns lite smått osäkert.

Ha det underbart gott folk!!

snöbolls höna
Snöbolls hönan

Karneval & Vattenkrig (igen)

Igår var det då karneval i Lidköping, var riktigt många med iår och många bra utklädnader. Haha och när jag såg Josses utklädnad kunde jag verkligen inte hålla mig för skratt, så himmla fult!

Men så idag var det vattenkrig mot Västerhöjd ännu en gång och vi ska ha samtal med rektorn imorgonbitti igen! Jag tycker faktiskt att det hela är väldigt kul, förra veckan så åkte typ 150 personer från min skola till västerhöjd för att kasta vattenballonger på dom men det hela slutade i kaos och polisen kom. Dagen efter så fick alla treor utskällning av rektorn eftersom skolan blivit polisanmäld, sen så igår så skulle tydligen Västerhöjd komma till våran skola och kasta men dom kom aldrig. Så då tågade massvis med folk från min skola iväg till deras skola och kastade igen men det slutade även denna gången med att poliser och polishundar kom och jagade iväg alla. Så imorgon är det dags för alla treor att samlas ytterligare en gång med rektorn för att han ville ta ett snack med oss. Det  har alltid varit lite rivalitet mellan dom olika skolorna, så jag tycker det här är kul faktiskt.

Men nu ska jag ut och grilla och ha det allmänt mysigt

image7image8image9 s

Björn Rosenström!

Björn Rosenström igår var riktigt bra! Förfestade hos Stefan med massa trevligt folk och karaoke, sedan bar det av till Olstorp. Det var faktiskt första gången jag var där, och det var speciellt men bra!  Eteråt sov jag hos Lindas farmor och shit vilken underbar människa, hon hade bäddat när vi kom och gjorde jätte god frukost på morgonen. Där hoppas jag på att får sova oftare, för sådan service får jag då inte här hemma.

Idag så har jag legat hemma och solat och tatt ett dopp i poolen imellanåt för att svalka mig , så härligt! Sedan på eftermiddagen jobbade jag, skönt med lite extra pengar nu till sommaren.

En sak jag har insett nu som jag inte trodde tidigare är att det finns verkligen människor som är elaka rakt igenom och som inte har någon god sida. För visst tror man att någon god sida har alla innerst inne, men den här människan har verkligen inte det!


RSS 2.0