Kim

Jag saknar honom.



BEAF & BIFF

Jag börjar med att berätta om gårdagen, då åkte jag och Arta till Leicester Square. Det var nämligen premiär av nya bond filmen där så massa kändisar och prinsarna skulle komma och gå in på röda mattan Dock hade väldigt många stått där ute hela dagen för att få bra platser medans jag och Arta bara kom 2 timmar innan det började, men vi fick iafl platser så vi såg när bilarna med dom kom. Men efter att väntat 2 timmar och nästan frusit ihjäl insåg vi att det inte var värt att stå kvar för att se dom åka i bilarna så vi stack hem.

Sen så idag har BEAFEN OCH BIFFEN vart på gymmet igen, det är verkligen roande där! Dock tror jag inte Clifton (killen som jobbar där) gillar oss riktigt. Men han fick ju se mycket fina danser av oss idag, men blev även tvingad av Beaf Anna att säga att hon var duktig haha. Jag älskar Beafen och gymmet! 

We will rock you and snow!

Gårdagen var fantastisk! Först åkte jag och Arta till Chinatown, en liten by mitt i London med bara kinesiska affärer,restauranger, bagerier och ja allt. Vi gick in på ett bageri och köpte varsin grej, och i artas visade det sig vara kyckling i och i min var det lök men det var gott. När vi senare vandrade mot Oxford Street så stannade vi och extraknäckte som törnrosa i ett skyltfönster. Sedan var vi på den efterlängtade musikalen, WE WILL ROCK YOU. Den var så jävla bra och allt var så mäktigt gjort. När den sedan var slut och vi kom ut igen så ser vi att det SNÖAR, vilken underbar dag det blev!

 


Covent garden

Orkade aldrig skriva om dagen igår när jag kom hem, var helt enkelt för trött men gör det nu istället.

Mamman är ledig den här veckan eftersom barnen har lov so no taking care of them this week. Dagen började med en sovmorgon och sedan var det städning efter helgen som gällde, men det gick ganska fort. Sedan ringde en uttråkad Melissa så vi möttes upp vid Leicester Square, för där kan man nämligen få tag på billiga musikal biljetter om man har tur. Dom musikalerna vi helst ville se var slutsålda redan för resten av veckan, men vi fick biljetter till en vi ville se lite ändå.

Sedan bar det av till Covent Garden, och det var verkligen jätte mysigt där. Var massa smågator med små affärer och så var det även en marknad också. Men efter en fika så åkte jag med Melissa hem, var en skön dag fram tills jag skulle åka hem. Var så trött och sen var det kallt ute när jag skulle gå hem från tunnelbane stationen, och så var det mörkt också och sen så jag var livrädd och även pissenödig.

I söndags förresten när jag skulle gå hem så tänkte jag på en sak, folk säger alltid att man blir av med sina rädslor om man går imot dom eller hur man nu ska säga. och jag är väldigt mörkrädd men tänkte att nu ska jag gå helt själv genom den stora parken där jag bor, som mamman varnat mig för att gå igenom när det är mörkt. Men jag kan säga att min mörkräddhet har verkligen INTE försvunnit efter det, jag fick bara en väldigt lång nära döden upplevelse där.


Camden market

Idag var dagen då jag och Arta åkte till det omtalade Camden Market, och jag förstår verkligen varför alla åker dit! Vi gick runt på marknade i 5 timmar men hann ändå inte gå igenom allting, så jävla stort var det. Vi mötte även upp 3 nya kompisar där, riktigt trevliga var dom. Men hela dagen skulle ha blivit sååå mycket bättre om det inte hade regnat.

Jag antar att Beaf Anna läser det här nu, så ställ in kanalen Magic på radion. Dom spelar  jätte bra musik verkligen.

Saturday

Lördagen tillbringades med Arta, vi satt vid fönstret på ett cafe hela dagen med en varsin tidning. Kvällen tillbringades hemma hos mig, vi kollade på andra avenyn med chips och frukt. Var en riktigt lugn och skön lördag!


lovely friday

Kvällen började med att jag och min gode vän biffen sprang till gymmet och svettades, nu är vi verkligen på god väg att bli REAL BEAFS! Sedan började springandet på allvar, först hem till mig och hämta/lämna grejer och sen bussen till Anna för att börja drickandet och även sminka oss. När vi äntligen var redo(trodde vi) drog vi till en pub i Edgware för att möta upp danskarna som vi skulle visa att svenskar dricker bätre än danskar, men väl där kom Anna på att hon glömt legget! Så vi fick helt enkelt sätta oss och vänta på bussen igen, när vi sitter där i vår ensamhet med en tjock killliknande tjej så kommer det en buss och Anna frågar bussköraren lite snällt om den går dit där hon bor, och han svarar artigt JA! Men ack vad fel han hade och Anna blev rosenrasande när hon upptäckte detta och tvekade inte en sekund med att säga (skrika) sina känslor. Men detta var ganska roande för resten av bussen då man hörde allas ljuva skratt.

Men när legget väl var hämtat så tog vi tunnelbanan till Camden, och jag har då aldrig sett så mycket pubbar och nattklubbar på en och samma gata. Men efter 1 timmes diskutioner om vart vi skulle så slutade det med att vi lämnade den ena dansken (hon var hemsk) och en finsk. Jag, Anna och en dansk drog till ett ställe som hette underworld, det var helt underbart! Jag älskade även att vara en svensk blondin den här helgen, tänk vad billigt och bra det blir! Kan ju säga att jag och min biff Anna visade danskarna att vi svenskar dricker bättre!

När ställt väl stängde så kom mitt nästa problem här i livet, jag visste inte hur jag skulle komma hem!! Men jag tog en buss med Anna till Edgware och väl där hittade vi ganska snabbt en buss vidare till Harrow. Men trött som jag var då så somnade jag på bussen, och hade ingen som helst aning om vart jag var när jag väl vaknade. Så där stod jag helt ensam mitt ute i ingenstans 06 på morgonen och frös. Men efter ett tag så hittade jag en buss och kom äntligen hem, kan ju säga att min säng var mer än efterlängtad då!!

Men nu ska jag vara lite social mot Arta som har kommit hit idag, får se vad som händer ikväll! :)

BÄST

JAG ÄR BÄST!! Just nu är jag så jävla stolt över mig själv, att jag tog mod till mig och verkligen vågade säga hur jag tycker och tänker!!


YEAH!


weekend and boring children

Alltså barnen jag tar hand om är verkligen speciella, dom vill verkligen aldrig leka något eller gå till lekplatsen. Men när jag igår frågade om dom ville gå till biblioteket så ville dom det jätte gärna och dom tyckte även vi skulle gå dit varje vecka. Sen senare på dagen så frågade mamman vad barnen ville göra nästa vecka när dom har lov, och då säger dom att dom vill gå på museum!!! Jag måste ju antagligen också ta med dom till det dom vill göra, men jag vill inte gå på något mer museum! Kan dom inte vilja göra något roligare, dom är ju ändå barn.

Idag är det förövrigt fredag, vilket ni säkerligen redan vet men jag tror att det här helgen kommer bli riktigt rolig faktiskt!

Till sist vill jag bara skriva att jag verkligen tycker ni ska gå in på den här bloggen och läsa www.Klassen.blogg.se. Jag saknar Hrhl3 faktiskt, vi var ganska så väldigt bäst i den klassen.

Hej svejs


Tyvär så saknas Hanna, men vi gillar henne ändå!

no idea

Jag vet inte hur jag ska göra, allt är så svårt. Varför kan man aldrig veta vad man vill.

träning

Igår träffade jag en ny kompis, en tysk tjej som var jätte trevlig. Vi satt på Starbucks och drack te hela förmiddagen, härligt!

Idag har jag vart på gymmet igen, snackat med en kille om vad jag äter och vad man ska äta och vad jag vill få ut av min träning och massa sådant. Sen så imorgon ska jag och Anna dit igen och då jävlar ska vi träna!

Ha en bra dag gott folk!

Weekend!

Vart en otroligt rolig helg!

På fredagen blev det filmkväll hos Melissa med massa frukt och lite godis.

Sen på lördagen åkte vi till Enfield Town för shopping, på kvällen sedan mötte vi upp en tysk tjej och det hela slutade med att vi hamnade på en pub i Green Lanes. Mycket trevligt eftersom bartendern gillade svenska blondiner, så behövde inte betala i baren. Sedan när det stängde drog vi vidare till ett annat ställe med liveband, var en riktigt rolig kväll!

Söndagsmorgonen tog vi det väldigt lugnt, vi orkade inte göra mycket mer än nödvändigt. Men när vi tröttnat på att göra ingenting drog vi till Wood Green och shoppade och åt äcklig mat på något kycklingställe. Men när vi satt där vid fönstret och åt så kom Arta med ideen att vi skulle le stort mot alla som gick förbi, det slutade med att folk kom in och började snacka och en köpte mat och slog sig ner vid oss också. Men det är bara bra, då får man verkligen träna på engelskan!

Kvällen sedan tillbringades på ett cafe, så härligt att bara sitta och ta det lugnt och dricka lite te.

Här är jag
och här är tysken, engelsmän och Arta

IRRITERAD!!

Nu är jag verkligen irriterad, känns som om jag inte har något alls att säga till om här längre.

Nyss så bad jag den yngsta tjejen som är 8 att städa i sitt rum för det var jätte stökigt, men då vägrade hon så jag sa att hon inte fick titta mer på tv helt enkelt.  Då går hon till pappan istället och han orkar inte bry sig om det hela så han ger henne sin laptop att kolla på!!! Då blev jag bara ännu mer irriterad så gick upp på hennes rum och tog den ifrån henne, men hon gick bara ner till pappan ytterligare en gång och fick tillbaka den!  Så då gav jag fan upp och gick upp på mitt rum, för vad gör jag där på eftermiddagarna om dom ändå får göra vad dom vill och jag tydligen inte har något att säga till om?!?!

Ska prata med mamman ikväll om jag får något bra tillfälle då inte pappan är i närheten. Det är såna här tillfällen jag verkligen längtar hem till Sverige igen!


Hoppas verkligen ni är gladare än mig, hej då!


Vi ska bli biff

Jag och Anna ska bli biffar, idag var nämligen vå första dag på gymmet. Men jag tror dock vissa personer där redan har något imot oss, men vi ska nog överleva det! På fredag ska vi dit igen och då ska dom mäta hur tjocka vi är och gå igenom massor, vi fattade inte riktigt allt vad dom snackade om men vi märker vad som händer!  

Nu på kvällen har jag vart på barnens skola, dom hade typ öppet hus för föräldrar så vi kunde se vad dom gör i skolan och sånt. Ville inte gå egentligen, men kändes dumt att säga nej när dom frågade så jag fick gå ändå.

Ha en trevlig kväll gott folk!


Kim & Helen

Dagarna då Kim har vart här var underbara! Jag mötte honom på flygplatsen på torsdagskvällen och sen på fredagen så låg vi och myste nästan hela dagen. Men på eftermiddagen gick vi in till Harrow och kolla på olika framträdanden som var där just då och senare på kvällen bar det av till Waterloo. Det var jätte mysigt där runt London Eye, Big Ben och Buckinhm Palace med alla lampor i mörkret.

På lördagen gick vi upp tidigt för skulle möta upp Anna på förmiddagen och kolla upp lite saker som jag berättar mer om imorgon. Sedan bar det av in till centrala london, där vi skulle köpa biljetter till mamma mia musikalen men dom var dock slutsålda. Så vi gick till funland istället, och det var verkligen roligt!! Det blev inte så mycket att kolla i affärer efter det för vi var så trötta. Så vi åkte til Harrow igen och åt världens minsta pizzor med pommes till och sedan hem till mig och vilade.

När kvällen närmade sig så drog vi oss in till stan igen, vi hade bokat biljetter till bion som vi trodde började kvart över 9. Men ack vad fel vi hade, den började en halvtimme tidigare så vi missade den, men han som jobbade där var så snäll så vi fick nya biljetter till 23 föreställningen istället. Men vad skulle vi då göra i några timmar, vi orkade inte gå hem till mig igen så vi satte oss på marken och väntade och väntade och väntade. Filmen var bra sen iallafall!

Söndagen var dagen då vi skulle till Madame Tussauds, det var verkligen värt pengarna! Kvällen tillbringades sedan hemma med massa konstiga drickor och godis som vi skulle smaka. Dock var allt en besvikelse, speciellt drickorna!

MÅNDAGEN VAR HEMSK, vi åkte till flygplatsen och nu är vi ifrån varandra igen.


Jag och Kim


Här är vi på funland


kims ankomst

Jag trodde det skulle bli skönt att vara ensam hemma när dom andra åkte på semester, men det var det verkligen inte, jag blir ju uttråkad när det inte händer något här hemma. Men igårkväll kom Rrezearta och Zen hit och gjorde mig sällskap, det var vänligt utav dom. Nu ska jag ju även möta Kim snart som kommer med flyget, jag har verkligen längtat efter den här dagen!

Men nu ska jag nog ta och göra iordning mig lite, hoppas ni andra får en trevlig kväll!

Hej svejs

ENSAM!

Nu har då pappan åkt för att hämta resten av familjen, dom ska åka till Paris ett tag. Men jag blir kvar ensam hemma eftersom Kim kommer imorgon, och jag är mycket hellre med han än att åka till Paris med dom. 

Det är det jätte härligt väder här idag, och jag har vart på Brent Cross Shopping Centre med Karin. Det var mycket större där än vad vi trodde, och dom hade pizza buffe på Pizza hat så vi har blivit feta med. Mycket trevlig förmiddag!

En rolig eller ah ganska äcklig grej jag såg när jag gick i parken förrut var en man/gubbe med svarta nästan genomskillniga nylonstrumpbyxor, UTAN något under så man såg både grejen i fram och skinkorna i bak. Det finns då verkligen folk till allt!


Igår skrev jag inget förresten bara för att jag inte hade något inressant att skriva, jag var bara på St. Georges shopping centre och köpte skor :)


be happy

Idag tänkte jag vara duktig och gå ut och gå så jag varken sminkade mig eller gjorde iordning håret. Men väl ute så ångrade jag mig och gick till köpcentrumet istället, fast kände mig inte så fräsch direkt och då sjunker humöret också konstigt nog. Men så sa en person till mig att jag var fin idag. Tänk att så få ord kan få en att må så mycket bättre, folk är verkligen trevliga här.


shopping helg

Då var även denna helgen över, men det har vart en rolig helg med Arta som vanligt.

Hon kom till mig på fredag eftermiddagen och så shoppade vi lite inne i Harrow och på kvällen satt vi barnvakt åt mina ungar. Vilket inte var så ansträngande eftersom dom bara ville se på film hela kvällen.

På lördagen sen så blev det mer shopping i Harrow och vi hittade lite fina kläder och jackor, alltid trevligt! På kvällen så la vi ansiktsmask och kände oss sedan snyggare än någonsin innan.

På söndagen så åkte vi in till centrala London för att leta efter knappar som fattades på min jacka, men det var helt omöjligt att hitta, och kan ju inte påstå att man blev gladare av att det regnade hela dagen också. Men men, fikastunderna gillar vi alltid!






Melissa i Harrow


kines

Måste bara berätta en liten rolig sak som hände igår när jag och Anna satt på Burger King. Vi såg en skylt där det stod yes på 6 olika språk, och då fanns svenska med. Anna skulle självklart ta kort på det med sin nya kamera, bara det att det stod några kineser precis vid skylten. Så när dom såg blixten vände dom sig om mot oss, och trodde genast det var jag som tagit kortet. Så den ena kinesen började stirra på mig och vi kunde ju inte hålla oss för skratt så han bara fortsatte stirra mer allvarligt. Men efter en stunds stirrande så slutade han äntligen, men då tog  han istället upp sin kamera för att ta kort på oss för att ge igen eller något.

Det var det roligaste som hänt på riktigt länge även om det kanske inte låter så kul när jag skriver det såhär.

Idag har mamma ringt också,  det var kul att prata med henne igen lite om vad som hänt här och där hemma sen sist.


Här är jag, skylten och kineserna

födelsedag och skräck

Vill först av allt skriva GRATTIS JOACIM, för idag fyller han 20 år min kära broder.

Idag har det varit en trevlig dag, när jag hämtade upp ungarna efter skolan så gick vi till parken för det var så härligt väder ute. Sedan bar det hemåt där jag hjälpte den lilla tjejen att lära sig knyta skosnören.

På kvällen så kom Anna til Harrow igen och det var en riktigt trevlig kväll med mycket skratt. Men när hon hade satt sig på bussen hem och jag skulle gå hem så trodde jag att jag skulle dö. Det var kolsvart ute och jag vågade inte gå igenom parken som är den snabba vägen hem eftersom det inte finns några lampor där och jag ville inte riskera att bli inlåst igen. Så det blev att gå runt allt, men det visade sig vara lättare sagt än gjort! Jag virra bort mig totalt så det tog 40 minuter att komma hem. Jag tror mörkret är det värsta som finns, allt blir så mycket läskigare då! Jag blev t.o.m. rädd för bilarna som kom, så gömde mig varje gång jag hörde någon komma.

Men nu ska jag ringa min fina pojke, sov gott!

  
Jag blev överlycklig när jag såg en skylt med mitt gatunamn på.

inte skräp för alla

På framsidan av "vårt" hus så står det massa skräp som jag tidigare funderat på vad jag skulle göra med. Men nu behöver jag inte fundera så mycket över det längre, för när tidningstanten kom och lämnade tidningen så började hon rota bland grejerna och tog med sig lite.

Men jag har ett nytt problem nu, det är nämligen så att mamman i familjen fyller år på torsdag nästa vecka och jag känner att jag måste köpa något åt henne men jag vet inte vad bara. Så vore väldigt tacksam om någon kunde komma med lite förslag här.

Idag är det förresten en sån dag då jag bara vill åka hem till Sverige igen, för Kim stackarn har fått åka in till sjukhuset nu igen. Men får hoppas det blir bättre snart och att han slipper fler operationer. Saknar honom, men om exakt 1 vecka kommer han hit, så då måste han vara frisk igen!

Det var allt jag hade att säga för tillfället, tack och hej!


tjockis

Min största rädsla under min tid här är att bli en tjockis. Så idag tog jag tag i min rädsla och gick ut och sprang, kände mig riktigt duktig efteråt. Väl hemma tog jag mig ett varmt bad, riktigt härlig dag!


RSS 2.0