Mellissa och Helens dag

Härlig dag det var idag då, var bara 3 personer av klassen i skolan så dagen flöt på ganska snabbt men hann ändå skämmas lite, fast vet inte riktigt varför jag gör det om jag ska vara ärlig.

Vid 11 fick vi sluta så drog till stan en sväng med Johanna,Linda,Melissa och Filip och då fick jag ett par skor köpta och Melissa köpte ÄNTLIGEN inlines, så härligt! Sedan så mötte vi även Mattias en liten stund innan jag och Melissa begav oss vidare mot Lidköping där mer shopping väntade så nu har vi kläder och smink till morgondagens bravader. Vi var även och frågade lite om sminkning till balen på ett ställe, men eftersom balen är på en söndag så är det inte det lättaste att få tag på något ställe som vill ha extra öppet.

Väl hemma sedan så ringer Tobbe och frågar om jag vill bada jaccutzi med han och Martin, men självklart ska ju jag ha min mens just nu så det blev inget med det.

Men jag kikade lite på så ska det låta med Emma och Jenny istället och sedan kom även Anton sväng.






With you


Underbar dag!

Den här dagen har varit underbar, Linda var tillbaka från Japan igen och stämmningen har varit på topp!

Efter skolan drog jag, Linda och Johanna hem till våran älskade Filip och kikade på tv lite, sedan ringde vi Mattias och snackade lite och då visade det sig att han skulle fika med något ragg från krogen. Självklart så var vi tvugna att se vem hon var, så vi drog helt enkelt och fikade där dom var och råkade visst sätta oss vid bordet brevid. Dom var faktiskt söta tillsammans, får hoppas det blir något för Mattias skull:)

Men men, sedan var det att dra med bussen hem för att hinna hämta mitt legg hos polisen innan dom stängde, och jag hann med en hel minuts marginal! Nice picture

Sedan kom jag hem alldeles lagom till det att X-effect och next började, så jag såg lite på det med Alfred, som för övrigt erkände att han samlade på spyor, sådär lite lagom mysigt alltså. En grej till jag måste berätta är att en kille på next sa att han hatade hippies, vad ska vi säga om det Linda?

Min mänskliga ordbok Maziar har även gett mig betydelsen på mitt och Alfreds efternamn, och här är resultatet:

en Möller, flera Möllrar - En människa med bättre kunskaper i allt. Dess förmåga gör så att möllrarna räknas som en bättre klass än oss människor

Smith - Ett engelskt efternamn som ursprungligen kommer från 1500-talet. Oftast bönder som använde sig av detta efternamn. En myt anses säga att smith egentligen betyder smita, dock finns det ingen logik i detta.

Detta kan nog stämma väldigt bra måste jag säga!


Detta är inte någon direktsändning i tv men jag tar mig friheten ändå att tacka första personen som följer min blogg, haha och han vet nog själv vem han är, får vi hoppas iafl :)






Nu kan du få mig så lätt


Vad ska man nu skriva här?

Nu har även jag som så många andra skaffat mig en blogg. Ska jag vara ärlig så vet jag egentligen inte riktigt varför jag har gjort det men nu är det iafl gjort.

Jag kan ju börja min nya fina blogg med att skriva om vad jag har gjort idag. Jag har vart i Trollhättan med Josefine för att shoppa, måste faktiskt säga att det har varit en riktigt händelserik dag och vissa personer älskar nog oss nu.

Det gäller att hitta kompisar som är ungefär som sig själv, för då har man sååå kul, som jag och Josefine idag!

Det kanske är lätt att hitta nya kompisar, men svårt att hitta nya som man verkligen gillar skarpt.

Ja menar jag tror inte bara det är jag som har kompisar som man kanske tycker är jätte snälla men som man kanske inte klarar av att umgås med för långa stunder. Haha men läser du det här Josefine så är inte du en av dom!

Idag när jag var i Trollhättan dök även väldigt många gammla minnen upp och jag insåg verkligen hur mycket jag saknar en viss person, det finns ingen jag har upplevt lika mycket med som med denna personen. Kanske låter elakt när jag säger det men ångrar VERKLIGEN att vi åkte till Lysekil på midsmmar för två år sedan! Hela mitt liv förändrades ganska fort efter det,och jag kan inte på något sätt säga att det förändrades positivt. Eller det är klart att det var lite positivt, jag lärde ju känna så många nya underbara människor. Men måste säga att det nog inte finns någon som kan ta den stora platsen du en gång hade och fortfarande har i mitt hjärta, konstigt nog.

Vill till sist skriva att jag har en vän som är en överviktig dvärgköttbulle, ni andra borde också skaffa er en sådan vän dom är faktiskt ganska roliga. Och om min goda vän som älskar bilringar läser det här, så vill jag hälsa att vi gillar dej innerst inne!





Han är fin

RSS 2.0