försvunnen

Jag trivs verkligen här nu, hemlängtan är så gott som försvunnen.
Har träffat en ny kompis idag med, en tysk jätte trevlig tjej som också bor här i Harrow. Men på fredag kommer Arta hit och är barnvakt med mig och då ska det verkligen bli skönt att få prata lite svenska igen!
 
Hoppas ni alla har det underbart i Sverige, puss på er!


Kärlek

Jag älskar Kim och den 9-13 oktober kommer han hit, längtar så!


HELG

Det var en rolig helg med Melissa! I fredags så åkte jag till henne och vi satt hemma hos henne och såg på tv mest. Sen på lördagen åkte vi till Green Wood och shoppade hela dagen, och på kvällen åkte vi till piccadilly circus för att möta upp lite folk. När alla var samlade så gick vi vidare till en nattklubb som hette Tiger tiger. Det var runt 2000 personer där redan vid midnatt och det stank svett och lukta fis överallt. Måste nog även säga att jag aldrig har sett så många fula människor på samma ställe samtidigt någon gång.

Söndag morgon var hemsk sen, jag vaknade vid 08 då Melissas "mamma" och barn gick upp och dom var då inte tysta. Man kan nästan tro att dom verkligen ansträngde sig för att vi skulle vakna, så jävla mycket oväsen gjorde dom.

Men när jag och Melisa till slut gick upp så satte vi oss i trädgården och solade, så himla underbart väder!

Hoppas er helg var lika bra som min, för även om min helg inte lät perfekt så var den nästan det!

Andra helgen i London

Ikväll ska jag åka till Melissa, är ganska lågt dit och jag måste byta tunnelana och skit, men det ska jag nog klara. Sen så ska jag vara med henne HEEEELA helgen, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men utgång lär det bli minst en av kvällarna!

Jag har köpt frimärken nu också, så bli inte förvånade om det kommer en liten hälsning från mig inom det närmaste. Till sist vill jag bara skriva att jag älskar Kim.

Trevlig helg!

ännu en ny vän

Idag så har jag träffat en vän till, Karin heter hon. En shoppingdag i Harrow stod på schemat och även en fika på Starbucks.  En riktigt trevlig dag, måste göras om fler gånger! Förresten så köpte jag skit söta skor idag!


IKEA Wembley

Idag jobbade jag bara ett par timmar imorses. Så det blev att åka till Wembley och möta upp John för att sedan dra vidare mot IKEA. Det var underbart att äta köttbullar och lingonsylt (Ingen svamp)! Självklart så köpte jag med mig lite marabou choklad till mig och Melissa, och så lite vanlig hederlig hushållsost.

När vi skulle ta bussen in mot centrum igen från Ikea så kom vi helt fel, jag vet inte hur många gånger vi åkte runt stan. Det tar i vanliga fall kanske 5-10 minuter, men vi åkte runt i över en timme med olika bussar för att hitta tillbaka.

När vi äntligen kom fram så gick vi hem till John för att kolla på kartan vart dom svenska ställerna i centrala London ligger, för vi hade tänkt dra dit en sväng. Men så skulle vi bara först köpa en adapter till mig, men då krånglade allt i affären med så fick stå i kön en halvtimme typ. Då orkade jag inte med mer sen, så struntade i att åka vidrare till centrala London och drog hem istället. Och nu sitter jag här, ska titta på sex and the city och äta mjölk choklad i lugn och ro nu!

Förresten så såg vi en liten lustig sak förrut med, det var en taxibuss som det stod att den endast var till för handikappade asiater. Undrar om det finns olika taxibussar för alla folkslag?  jag fattar inget.
Här är Wembley Stadium som tydligen var jätte känt enligt John :)


städa

Alltså jag måste nog bli bättre på att vara mer bestämd. Som förrut när jag sa åt tjerna att städa sina rum efter skolan så städade dom bara 5 minuter och sa att det räckte sen och jag sa inte imot dom.  Utan jag fortsatte städa deras rum SJÄLV, för dom ser rent ut sagt ut som helevete. Förstår verkligen inte hur deras föräldrar har kunnat låta dom haft det så!  Jag vara bara tvugen att få det sagt, så därför skrev jag det här, men ha en fortsatt trevlig dag du som läser det här!



Så mamma, du kan vara lugn!

helg!

Då har jag vart här min första helg nu, och den var jätte rolig!

På lördagen så åkte jag in till centrala London för första gången, helt själv! Men jag klarade det ganska bra iafl :) Väl där inne mötte jag Melissa och Alice och vi var på piccadilly circus och oxford street och bara kollade i massor av affärer. Och vet ni, i en stor affär så hade dom en Dj som spelade hela dagen.

Men senare på dagen när vi var för trötta för att orka kolla mer så åkte jag och Melissa hem till mig och bara pratade och åt chips hela kvällen, och drack te såklart!  Men en liten rolig grej som hände på kvällen var när vi skulle hem från affären och närmaste vägen är att gå igenom en stor park. Det var kolsvart där och vi var livrädda hela vägen, och sen när vi kommer till porten ut så hade dom låst den. Så vi var fast i parken och var tvugna och klättra över allting och folk som kom utanför bara kollade som om vi var dumma i huvudet.

Sen så i söndags så visade jag Melissa runt i Harrow och sedan frågade min "mamma" om vi ville följa med dom på en utflykt och självklart ville vi det. Så vi tog tunnelbanan in mot centrum och såg London eye, Big Ben och Buckingham palace. Vi var även på Victoria and Albert Museum, det var kanske inte det roligaste stället jag vart på men det fanns mycket nakna män där :)

Sen på söndagskvällen så åt vi mat UTAN svamp i, fatta vilken lättnad!

en ny vän igen

Idag har jag träffat en ny kompis till, John heter han. Vi var inne i Harrow och åt skit god mat UTAN svamp på Freddie's tror jag det hette, sedan tog vi även en kopp te ute på stan.

Senare så var jag och kikade i dom 2 stora köpcentrumen här, St george's och St Ann's tror jag dom heter. I det ena av dom så såg jag en disneyaffär med bara disneysaker i, det var ganska coolt också för köpcentrumet var typ 5 våningar.

John hjälpte mig även att skaffa ett Oyster card, som är ett kort man laddar på med pengar och så åker man billigare med tunnelbana, tåg och buss. Det kan jag behöva tills imorgon, för då ska jag, melissa, en turkisk och en fransk au-pair in till centrala London och checka läget. Men eftersom vi bor på lite olika ställen här i London så blir det första gången jag åker tunnelbana själv, får se hur det här slutar imorgon. Men jag längtar verkligen, ska bli så kul att träffa Melissa igen!

Men sen ska Melissa sova över här hos mig imorgonkväll, så kanske vi hittar på något roligt på söndag med!

Förresten, hur varmt är det hemma i Sverige? Här är det verkligen jätte varmt, man svettas när man går i bara t-shirt nästan!

Hej då!

Kim är verkligen saknad

 ..........

St Georges's köpcentrum                                   en buss

att göra

Hej allihopa!

Alltså maten blir bara värre och värre, igår år vi någon blanding med MASSOR med bönor!! och det värsta är att när dom gjort maten lägger dom upp det på tallrikar åt en, så man måste ju nästan äta upp det sen.

Men nu tänkte jag att jag kanske ska berätta lite vad jag gör på dagarna. Dagen börjar med att min klockan ringer 07.00 och jag gör mig iordning och går sedan ner och gör iordning i köket efter tjejernas frukost. Sedan ser jag till att dom tar på sig sina skoluniformer och har alla sina grejer till skolan iordning. Efter det gör jag deras lunchlådor och följer dem sedan till skolan. Men när man kommer fram till skolan så får inte eleverna gå in förren exakt då dom börjar, så brukar bli att sitta på skolgården med dem och vänta innan jag går hem igen.

Väl hemma så har jag olika sysslor varje dag att göra, och idag är det min strykdag. Så nu ska jag gå ner och stryka tjejernas kläder. Vi får se hur det går, kan ju inte direkt påstå att jag är duktig på det.

Bye!



Ny vän

Idag har jag träffat en annan au-pair, hon tog bussen hit och så gick vi runt i stan och tog sen även en fika medans tjejerna var i skolan. Det var riktigt trevligt!

För övrigt så var det min första dag jag var helt själv och tog hand om allt idag, och jag tror det har gått bra iafl. Får väl se vad föräldrarna säger när dom kommer hem. Men jag har fortfarande jätte mycket hemlängta, måste verkligen kämpa för att hålla tårarna inne vissa stunder.

Men nu ska jag gå och ge tjejerna lite mat i magen.

Hoppas ni har det bra i Sverige!


Älskar Kim

HEMLÄNGTAN!

Jag längtar verkligen hem nu!!!! Inte för att jag inte trivs, för familjen är verkligen hur trevlig som helst. Men jag saknar alla därhemma, speciellt Kim! Men får väl se om det blir bättre efter första veckan, annars f¨r jag ta och snacka med familjen om det.


fina bilar

Den finns verkligen bara fina bilar här, har inte sett en ända ful! När jag snackade med Melissa nyss så sa hon exakt samma sak så då finns det helt enkelt inga fula bilar.

Men nu ska jag uppdatera er lite mer om vad som här hänt under eftermiddagen. Pappan i familjen visade mig vart tåg och bussar och allt fanns och vi gick även en sväng på stan. Då gick vi in i en affär med mobiler och så sa han att han att jag fick välja vilken jag ville, så nu kan jag meddela er gott folk att jag har en skitsnygg rosa mobil!

Annars har det inte hänt så mycket mer, jag har spelar spel med tjejerna som för övrigt är 8 och 12 år för er som inte visste. Jag har även gjort upptäckten att mjölken smakar inte alls som hemma, så tror jag skippar den faktiskt.

Kim ringde idag igen också, han är helt underbar!

Godnatt gott folk

Här är bilder från mitt rum



och här är jag med världens finaste pojke


LONDON!

Nu är jag då i London! Flygresan som jag var mest nervös för gick jätte bra, för träffade en ny kompis som hjälpte mig. Och tack så mycket mamma om du läser det här för att du kom på att jag skulle ha med mig passet, vore ju lite surt om vi komit fram till flygplatsen och jag glömt det.

Men iafl när jag kom fram till Heathrow så stod familjen där och väntade på mig med en skylt med mitt namn på, tror barnen hade målat den, jätte gullig var den.

Familjen verkar hur trevlig som helst, och igår åt vi en god middag tillsammans allihopa, eller ja så god var den inte för var massa SVAMP i och jag vågade inte säga att jag inte gillar det eftersom dom tjatade på barnen att dom var tvugna att smaka på den.

När jag sedan skulle sova så fick jag redan hemlängtan, men idag så är allt finemang igen!

Så idag och imorgon så ska pappan jobba hemma så han kan visa mig alla rutiner, han har visat mig vägen till barnens skola redan och senare ska vi även gå till stan så jag hittar dit.

Men nu så ska jag ta och packa upp alla mina grejer, förresten så är mitt rum jätte fint! Lägger upp bilder på det senare.

Ha det bra alla där hemma så skriver jag mer om vad som händer senare!



RSS 2.0